(Phantom)MuchoKiller Feb 25, 2013 @ 8:31pm
FOR AS LONG AS i HAVE BEEN A STEAM MEMBER I need to
Apoligize to you and the community, game issues fixed and the culprit was not anything steam did.....this time,lol.
Last edited by (Phantom)MuchoKiller; Feb 25, 2013 @ 9:41pm
Showing 1-5 of 5 comments
< >
«FeaR_TH3_Reap3R» Feb 25, 2013 @ 8:54pm 
So does that make this the last post you will ever write online?
(Phantom)MuchoKiller Feb 25, 2013 @ 9:33pm 
Originally posted by PYR0_M4N:
So does that make this the last post you will ever write online?
and leave you here alone without someone to troll, not a chance,lol.
(Phantom)MuchoKiller Feb 25, 2013 @ 9:50pm 
After breaking my head to think what all changed when my game stopped working I may have found the answer, just finished a full game for the first time in a looong time and didn't remove any addons. What changed when the s$%# hit the fan, well lots of steam updates but that is not what caused this. The workshop and yes I use it, was also not the cause. Auto update on Nvidia driver, seems the 310 graphic drivers didn't like L4d2, new driver is out, 314 and works like a charm, so I figure I found the culprit and if you are having issues, check to see if you are useing the bad batch driver that came uot ending of last year 310's.
Again my apoligies to steam for not checking ALL THE ELEMENTS that changed when the game stopped working.
DirtyHoeTel Feb 25, 2013 @ 10:01pm 
alleluia
(Phantom)MuchoKiller Mar 5, 2013 @ 9:59pm 
♥♥♥ it, it started all over again, fix the game already steam!!
Showing 1-5 of 5 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Feb 25, 2013 @ 8:31pm
Posts: 5