Left 4 Dead 2 > 一般討論 > 主題細節
Q T 3.14 2013 年 02 月 21 日 @ 下午 11 時 56 分
is anyone else having problems with addons?
for some reason my addons are always loading now its like the same problem in gmod i just have the ones i got from the web. And i kind of think its something with the workshop
顯示 1-10,共 10 則回應
< >
GhasT 2013 年 02 月 22 日 @ 上午 1 時 38 分 
yes. I have this problem too. Although non-workshop addons are working
Woskis 2013 年 02 月 22 日 @ 上午 6 時 12 分 
I have this problem too, though the custom maps I've downloaded from L4Dmaps.com work fine
Malice 2013 年 02 月 22 日 @ 上午 6 時 57 分 
confirm a problem
Bobadeeba 2013 年 02 月 22 日 @ 上午 7 時 06 分 
Yes non of my add ons from the workshop is working when they were just a few days ago. They just don't load when i start the game or appear in add ons on the main menu. Ive tried uninstalling and re-installing l4d2 and re-subscribing to all my mods and it still won't work. Anyone know how to fix this?
Gamer911 (RUS) 2013 年 02 月 22 日 @ 上午 7 時 13 分 
Same thing with mine add-ons
Ziggy 2013 年 02 月 22 日 @ 下午 2 時 11 分 
Add ons from the workshop are not working right now. Just wait until they fix this.
Woskis 2013 年 02 月 22 日 @ 下午 2 時 46 分 
They're working for me now
Phil 2013 年 02 月 22 日 @ 下午 8 時 04 分 
Same here. Sometimes the addons list loads right away and othertimes nothing shows up and the loading symbol is there.
[DMH]~☆Ð0∩ M☆~ 2013 年 02 月 23 日 @ 上午 5 時 10 分 
Mine add ons still not working .. Did steam now the prob ?
Q T 3.14 2013 年 02 月 23 日 @ 下午 12 時 45 分 
there not working again i think workshop is being funky
顯示 1-10,共 10 則回應
< >
每頁: 15 30 50
張貼日期: 2013 年 02 月 21 日 @ 下午 11 時 56 分
回覆: 10