Q T 3.14 21. feb 2013 kl. 11:56pm
is anyone else having problems with addons?
for some reason my addons are always loading now its like the same problem in gmod i just have the ones i got from the web. And i kind of think its something with the workshop
Viser 1-10 af 10 kommentarer
< >
GhasT 22. feb 2013 kl. 1:38am 
yes. I have this problem too. Although non-workshop addons are working
Old Snake 22. feb 2013 kl. 6:12am 
I have this problem too, though the custom maps I've downloaded from L4Dmaps.com work fine
Malice 22. feb 2013 kl. 6:57am 
confirm a problem
Bobadeeba 22. feb 2013 kl. 7:06am 
Yes non of my add ons from the workshop is working when they were just a few days ago. They just don't load when i start the game or appear in add ons on the main menu. Ive tried uninstalling and re-installing l4d2 and re-subscribing to all my mods and it still won't work. Anyone know how to fix this?
Gamer911 (RUS) 22. feb 2013 kl. 7:13am 
Same thing with mine add-ons
mang kepweng 22. feb 2013 kl. 2:11pm 
Add ons from the workshop are not working right now. Just wait until they fix this.
Old Snake 22. feb 2013 kl. 2:46pm 
They're working for me now
Poots is love, Poots is life. 22. feb 2013 kl. 8:04pm 
Same here. Sometimes the addons list loads right away and othertimes nothing shows up and the loading symbol is there.
[DMH]~☆Ð0∩ M☆~ 23. feb 2013 kl. 5:10am 
Mine add ons still not working .. Did steam now the prob ?
Q T 3.14 23. feb 2013 kl. 12:45pm 
there not working again i think workshop is being funky
Viser 1-10 af 10 kommentarer
< >
Per side: 15 30 50
Dato postet: 21. feb 2013 kl. 11:56pm
Indlæg: 10