MAU5 HOU5 Feb 10, 2013 @ 6:57am
Game fails to run, engine problem
Getting an error message saying "Engine error"-unable to load version from steam.inf
Anybody know what this is? played the game the other day, changed nothing, installed no addons.
Showing 1-7 of 7 comments
< >
ArinTheNeko Feb 12, 2013 @ 4:39pm 
Is you are useing a very slow vista the game will not launch. If you do not want it. Can I have it?
MAU5 HOU5 Feb 12, 2013 @ 4:55pm 
Originally posted by Thebutterman:
Is you are useing a very slow vista the game will not launch. If you do not want it. Can I have it?
I've owned the game since launch, played 100 hours into it, and now BAM! wont play. So no you cant have it, and i do want it;)
ArinTheNeko Feb 14, 2013 @ 2:14pm 
Originally posted by MAU5 HOU5:
Originally posted by Thebutterman:
Is you are useing a very slow vista the game will not launch. If you do not want it. Can I have it?
I've owned the game since launch, played 100 hours into it, and now BAM! wont play. So no you cant have it, and i do want it;)

Ok the u ran it to hard it needs a rest if you have played it THAT long
The Glitch Feb 14, 2013 @ 6:34pm 
coz your a noob
MAU5 HOU5 Feb 14, 2013 @ 6:45pm 
Originally posted by It's Just Boris:
coz your a noob
I'm more of a gamer then you'll ever be, your service record shows how dedicated you are:)
ArinTheNeko Feb 15, 2013 @ 8:27pm 
LOL!

Originally posted by MAU5 HOU5:
Originally posted by It's Just Boris:
coz your a noob
I'm more of a gamer then you'll ever be, your service record shows how dedicated you are:)
(Phantom)MuchoKiller Feb 16, 2013 @ 12:19am 
updates!!
Showing 1-7 of 7 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Feb 10, 2013 @ 6:57am
Posts: 7