Alpha Yellow™ May 27, 2013 @ 1:14am
Problem with running custom maps
I currently have some custom maps and custom weapons installed from steam workshop, this has been happening for a while now and its really annoying, basically when i run custom maps, it loads for a while, then says somethings lacking consistency or something, and then says something like model/boomette or model/spitter or model/gnome, i currenly have no mods that changes textures of infected but i do have mods that change weapon skins and sounds and custom maps, thank you very much! :)
Showing 1-7 of 7 comments
< >
Captain Caboose May 27, 2013 @ 1:53am 
"Server is enforcing consistency for...." Means that your files do not match the files on the server. This is usually caused by mods, but since you have none in this case, it's a different game. The classic recommendation is that you verify your game chace to make sure all of your files are correct.
Alpha Yellow™ May 27, 2013 @ 2:16am 
kk cheeers bro, hope it works ! :)
Alpha Yellow™ May 27, 2013 @ 2:30am 
I did what you said and starting the game, i tried a custom map and it was loading, then suddenly hte game just shuts down! do you know anything that can help?
Alpha Yellow™ May 27, 2013 @ 4:15am 
umm, frite, what do you mean? lol i dont get it
Alpha Yellow™ May 27, 2013 @ 4:19am 
umm, i dont know what you mean, is this even in context of this topic, coz this is a serious topic
Jessi May 27, 2013 @ 5:04am 
try and use this command in the console before starting the custom campaign
"sv_consistency 0"
Last edited by Jessi; May 27, 2013 @ 5:08am
Alpha Yellow™ May 27, 2013 @ 5:17am 
i see! i will certainly try that :) thank you very much
Showing 1-7 of 7 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: May 27, 2013 @ 1:14am
Posts: 7