Left 4 Dead 2 > Genel Başlıklar > Konu Detayları
colly 15 May 2013 @ 1:33am
Left 4 Dead 2 crashes on launch
I'm now getting an hl2_osx error when i try and launch Left 4 Dead 2. It crashes a few seconds after start-up. It used to work fine.
I've verified integrity of data cache and that reports no problems. I've deleted and re-installed twice. Still not working.

I'm running it on a MacBook Pro mid 2009
Nvidia GeForce 9400M 256mb
8gb ram
OS X Lion.

Any ideas? Anyone else experiencing this? Thanks.
8 yorumdan 1 ile 8 arası gösteriliyor
< >
dark Angel of death 15 May 2013 @ 1:46am 
may be that your graphics card is too weak
colly 15 May 2013 @ 2:32am 
could be, but I've been playing this game for months with this graphics card with no problem.
SGC_Panda 15 May 2013 @ 4:51am 
maybe you need a patch, this is from valve...Under Steam Preferences > Account > Beta Participation, you need to be in the Steam Beta Update for the Mac version to reliably launch. try that and see if there is not a patch available
Pedobear The Breeder Of Children 14 Haz 2013 @ 10:48am 
thats what ahpened to me my left for dead 2 dint work and i particaoted in the beta adn now it works fine althought i have a pc
MusicandGamer 14 Haz 2013 @ 10:58am 
dark Angel of death tarafından gönderilen ileti:
may be that your graphics card is too weak
Yeah......could be dat.....u should also chek on the net for Apple driver..:)
MusicandGamer 14 Haz 2013 @ 11:00am 
Pedobear The Breeder Of Children tarafından gönderilen ileti:
thats what ahpened to me my left for dead 2 dint work and i particaoted in the beta adn now it works fine althought i have a pc
Ha yeah!! But what this left4dead beta exactly?....toke a lot of space into my HD..!!!
MusicandGamer 14 Haz 2013 @ 11:04am 
colly tarafından gönderilen ileti:
could be, but I've been playing this game for months with this graphics card with no problem.
Don't know!!! I'm on W7........but Onyx could fix it... may..!
MusicandGamer 14 Haz 2013 @ 11:06am 
colly tarafından gönderilen ileti:
I'm now getting an hl2_osx error when i try and launch Left 4 Dead 2. It crashes a few seconds after start-up. It used to work fine.
I've verified integrity of data cache and that reports no problems. I've deleted and re-installed twice. Still not working.

I'm running it on a MacBook Pro mid 2009
Nvidia GeForce 9400M 256mb
8gb ram
OS X Lion.

Any ideas? Anyone else experiencing this? Thanks.

Try Onyx to or Clean my mac......maybe, as I said I'm on W
8 yorumdan 1 ile 8 arası gösteriliyor
< >
Sayfa başına: 15 30 50
Gönderilme Tarihi: 15 May 2013 @ 1:33am
İleti: 8