Left 4 Dead 2

Left 4 Dead 2

檢視統計資料:
Left 4 Dead 2 > 一般討論 > 主題細節
colly 2013 年 05 月 15 日 @ 上午 1 時 33 分
Left 4 Dead 2 crashes on launch
I'm now getting an hl2_osx error when i try and launch Left 4 Dead 2. It crashes a few seconds after start-up. It used to work fine.
I've verified integrity of data cache and that reports no problems. I've deleted and re-installed twice. Still not working.

I'm running it on a MacBook Pro mid 2009
Nvidia GeForce 9400M 256mb
8gb ram
OS X Lion.

Any ideas? Anyone else experiencing this? Thanks.
< >
顯示 1-8,共 8 則回應
dark Angel of death 2013 年 05 月 15 日 @ 上午 1 時 46 分 
may be that your graphics card is too weak
colly 2013 年 05 月 15 日 @ 上午 2 時 32 分 
could be, but I've been playing this game for months with this graphics card with no problem.
SGC_Panda 2013 年 05 月 15 日 @ 上午 4 時 51 分 
maybe you need a patch, this is from valve...Under Steam Preferences > Account > Beta Participation, you need to be in the Steam Beta Update for the Mac version to reliably launch. try that and see if there is not a patch available
Ricky Ross 2013 年 06 月 14 日 @ 上午 10 時 48 分 
thats what ahpened to me my left for dead 2 dint work and i particaoted in the beta adn now it works fine althought i have a pc
MusicandGamer 2013 年 06 月 14 日 @ 上午 10 時 58 分 
dark Angel of death 發表:
may be that your graphics card is too weak
Yeah......could be dat.....u should also chek on the net for Apple driver..:)
MusicandGamer 2013 年 06 月 14 日 @ 上午 11 時 00 分 
thats what ahpened to me my left for dead 2 dint work and i particaoted in the beta adn now it works fine althought i have a pc
Ha yeah!! But what this left4dead beta exactly?....toke a lot of space into my HD..!!!
MusicandGamer 2013 年 06 月 14 日 @ 上午 11 時 04 分 
colly 發表:
could be, but I've been playing this game for months with this graphics card with no problem.
Don't know!!! I'm on W7........but Onyx could fix it... may..!
MusicandGamer 2013 年 06 月 14 日 @ 上午 11 時 06 分 
colly 發表:
I'm now getting an hl2_osx error when i try and launch Left 4 Dead 2. It crashes a few seconds after start-up. It used to work fine.
I've verified integrity of data cache and that reports no problems. I've deleted and re-installed twice. Still not working.

I'm running it on a MacBook Pro mid 2009
Nvidia GeForce 9400M 256mb
8gb ram
OS X Lion.

Any ideas? Anyone else experiencing this? Thanks.

Try Onyx to or Clean my mac......maybe, as I said I'm on W
< >
顯示 1-8,共 8 則回應
每頁: 15 30 50

Left 4 Dead 2 > 一般討論 > 主題細節
張貼日期: 2013 年 05 月 15 日 @ 上午 1 時 33 分
回覆: 8