Left 4 Dead 2 > 综合讨论 > 主题详情
colly 2013年5月15日上午1:33
Left 4 Dead 2 crashes on launch
I'm now getting an hl2_osx error when i try and launch Left 4 Dead 2. It crashes a few seconds after start-up. It used to work fine.
I've verified integrity of data cache and that reports no problems. I've deleted and re-installed twice. Still not working.

I'm running it on a MacBook Pro mid 2009
Nvidia GeForce 9400M 256mb
8gb ram
OS X Lion.

Any ideas? Anyone else experiencing this? Thanks.
正在显示第 1 - 8 条,共 8 条留言
< >
dark Angel of death 2013年5月15日上午1:46 
may be that your graphics card is too weak
colly 2013年5月15日上午2:32 
could be, but I've been playing this game for months with this graphics card with no problem.
SGC_Panda 2013年5月15日上午4:51 
maybe you need a patch, this is from valve...Under Steam Preferences > Account > Beta Participation, you need to be in the Steam Beta Update for the Mac version to reliably launch. try that and see if there is not a patch available
Pedobear The Breeder Of Children 2013年6月14日上午10:48 
thats what ahpened to me my left for dead 2 dint work and i particaoted in the beta adn now it works fine althought i have a pc
MusicandGamer 2013年6月14日上午10:58 
引用自 dark Angel of death
may be that your graphics card is too weak
Yeah......could be dat.....u should also chek on the net for Apple driver..:)
MusicandGamer 2013年6月14日上午11:00 
thats what ahpened to me my left for dead 2 dint work and i particaoted in the beta adn now it works fine althought i have a pc
Ha yeah!! But what this left4dead beta exactly?....toke a lot of space into my HD..!!!
MusicandGamer 2013年6月14日上午11:04 
引用自 colly
could be, but I've been playing this game for months with this graphics card with no problem.
Don't know!!! I'm on W7........but Onyx could fix it... may..!
MusicandGamer 2013年6月14日上午11:06 
引用自 colly
I'm now getting an hl2_osx error when i try and launch Left 4 Dead 2. It crashes a few seconds after start-up. It used to work fine.
I've verified integrity of data cache and that reports no problems. I've deleted and re-installed twice. Still not working.

I'm running it on a MacBook Pro mid 2009
Nvidia GeForce 9400M 256mb
8gb ram
OS X Lion.

Any ideas? Anyone else experiencing this? Thanks.

Try Onyx to or Clean my mac......maybe, as I said I'm on W
正在显示第 1 - 8 条,共 8 条留言
< >
每页显示数: 15 30 50
发帖日期: 2013年5月15日上午1:33
帖子数: 8