Lance #happy420day #blazeit May 10, 2013 @ 2:00pm
Game not loading properly
Ok, I have lots of mods and Pinion servers don't let me see them so when I tried to play Blood Harvest (Haven't tried it with other maps yet) on a best available server it loads a tiny bit then the loading bar goes away and I can't get out with using ctrl+alt+delete. I don't want to get rid of my mods and I am on the screen at the moment and it hasen't budged. Would i still be able to play multiplayer by choosing local server? If you know what to do please help. Thanks.
Showing 1-3 of 3 comments
< >
Maud May 10, 2013 @ 3:32pm 
Most mods (other than simple reskins) won't work unless you host a local server, probably the best available servers you're trying to connect to have sv_consistency turned on so whatever scripts you might have won't let you connect. Running a local server should work fine.
Lance #happy420day #blazeit May 10, 2013 @ 4:00pm 
Most mods (other than simple reskins) won't work unless you host a local server, probably the best available servers you're trying to connect to have sv_consistency turned on so whatever scripts you might have won't let you connect. Running a local server should work fine.
Thanks, I have found that hosting local helps.
Shao May 10, 2013 @ 7:16pm 
Certain servers allow custom stuff, other doesn't. It's not that they don't load "properly". Some servers deny addons to be loaded.
Showing 1-3 of 3 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: May 10, 2013 @ 2:00pm
Posts: 3