Ladyfriend Apr 19, 2013 @ 4:06pm
Glitch Issues?
So recently my friend and I have noticed that molotovs arent burning like they are suppose too. They only burn in a small small area, and they don't spread out. Anyone else having issues with it?
Showing 1-6 of 6 comments
< >
Ladyfriend Apr 20, 2013 @ 6:43pm 
Thought it was an issue with the game but it isnt, anyone else having issues?
Brandeeno Oct 5, 2013 @ 7:39am 
I'm having issues with the entire game and one of them includes the problem you are having. the other glitches i have are: friendly fire, can't pick up melee weps they just disapear and don't switch with my pistol, samll area of fire from molotovs and many more but i can't seem to find the help, i even reinstalled and disabled all addons.
VoxLusa Oct 5, 2013 @ 7:46am 
This might not be important, but you would mind sharing what your PC specs are?
Tbh I've never heard of such issues before.
BOOMAHisDAbest Oct 5, 2013 @ 7:54am 
what directx do you own?
Shao Oct 5, 2013 @ 9:43am 
This is normal, specifically when playing on a Pinion White Label server stuff gets messed up, it's also related to lag, sometimes the fire can spread fast as hell, sometimes it doesn't. Just like spitter spit, you try to walk around it and not step in it, but still get hit by some massive hitboxes. It can't be PC specs since 2 people reports this, try and see if this stuff happens on your own host. On my part, i never noticed.
Last edited by Shao; Oct 5, 2013 @ 9:44am
Brandeeno Oct 5, 2013 @ 9:50am 
all those glitches i mentioned before are on a singleplayer campaign, completly offline. My L4D2 only lags when I attach an hdtv to my pc and watch youtube/twitch/netflix while playing L4D2 and it only lags slightly at that. also the glitches happenned before i started using an hdtv with my pc. infact yesterday i played one match and everything was fine but then i restarted, 5 mins later after dying and then i was dying for no reason, i could kill teamates with on clip from an AK and the computers shots were hitting me while i was behind them... i completly reinstalled l4d2 and the same thing still happenned.
Showing 1-6 of 6 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Apr 19, 2013 @ 4:06pm
Posts: 6