This is a loli-bot Apr 11, 2013 @ 1:38pm
I cant connect to official dedicated servers anymore
Maybe its some mod I have or something but whenever I search for official dedicated servers now I cant connect to them. Friends can connect just fine but mine always "Fails to connect after 10 attempts". Does anyone know what's going on?
Showing 1-11 of 11 comments
< >
Vulcan Apr 11, 2013 @ 9:08pm 
Same problem, don't even bother ppl wont help you.
alien Apr 12, 2013 @ 3:18am 
one of my friends cant connect to official servers and best available servers. he can only start or join a game if its local server. can anyone tell me how he can fix this???
Macrone Apr 12, 2013 @ 1:34pm 
Have you guys been using sv_search_key or mm_dedicated_force_servers? Make sure that both of those are set to "". If they are set to anything else, you will only be able to join servers that either have the same search key, or the ip that mm_dedicated_force is set to. This isn't the most common problem, but it's one that comes to mind in this situation.
Last edited by Macrone; Apr 12, 2013 @ 1:35pm
This is a loli-bot Apr 12, 2013 @ 2:07pm 
Originally posted by Macrone:
Have you guys been using sv_search_key or mm_dedicated_force_servers? Make sure that both of those are set to "". If they are set to anything else, you will only be able to join servers that either have the same search key, or the ip that mm_dedicated_force is set to. This isn't the most common problem, but it's one that comes to mind in this situation.
Is this within the developer console? because I have rarely opened that. Heck I learned HOW to like a month ago, and that was after having the game for 3
Macrone Apr 12, 2013 @ 2:20pm 
Yes, it is in developer console. Even though you don't use it, see what sv_search_key is set to by just copying that in. Also try mm_dedicated_force_servers
Last edited by Macrone; Apr 12, 2013 @ 2:21pm
This is a loli-bot Apr 12, 2013 @ 2:55pm 
"sv_search_key" = "= """ ( def. "" )
- When searching for a dedicated server from lobby, restrict search to only dedicated servers having the same sv_search_key.
its set to that in game...guess I have to figure out how to change that now
This is a loli-bot Apr 12, 2013 @ 2:57pm 
nvm it came up as this now


] sv_search_key ""

Macrone Apr 12, 2013 @ 2:59pm 
Oh ok. That's what you want. What about mm_dedicated_force_servers
Macrone Apr 12, 2013 @ 3:03pm 
Also, have you added anything to the l4d2 launch options? Specifically "-insecure". This won't let you join any servers that have valve anti cheat enabled, which is enabled in most servers.
This is a loli-bot Apr 12, 2013 @ 3:17pm 
I dont think I have added anything to launch options. I think my l4d2 went sentient because it just started REDOWNLOADING all of my mods...probably cant play for another hour at this rate XD and to address your other question....

mm_dedicated_force_servers
"mm_dedicated_force_servers" = ""
- Comma delimited list of ip:port of servers used to search for dedicated servers instead of searching for public servers.
Use syntax `publicip1:port|privateip1:port,publicip2:port|privateip2:port` if your server is behind NAT.
If the server is behind NAT, you can specify `0.0.0.0|privateip:port` and if server port is in the list of `mm_server_search_lan_ports` its public address should be automatically detected.


It looks like its normal
Macrone Apr 12, 2013 @ 3:42pm 
Yep, looks normal. Might want to try disabling addons just to see if that's what is affecting.
Showing 1-11 of 11 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Apr 11, 2013 @ 1:38pm
Posts: 11