SGT Frodo 75th Rifles™ Apr 2, 2013 @ 7:24am
left 4 dead 2 mod issue
some time in the last few hours i have lost all my subscribed items if L4D2 workshop i try to resubscribe but nothing downloads and it just unsubscribes again they dont show up in game either but the loading symbol in game next to the add ons tab on main menu is active and saying its loading something yet nothing comes up if anyone can help i would be very gratefull id rather not download from a third party site like game bannana ect sorry for my poor grammer
Showing 1-15 of 20 comments
< >
SGT Frodo 75th Rifles™ Apr 2, 2013 @ 7:25am 
its affectiong alot of others to
Sir Chasedabout: Bad Cop Apr 2, 2013 @ 7:26am 
i have the same problem
Lt. Scout Apr 2, 2013 @ 7:32am 
Same here, this sucks. I hope someone figures out what is going on!
Red Apr 2, 2013 @ 7:39am 
Don't worry bro, everythings screwed :)
M.A.R.C. Apr 2, 2013 @ 7:51am 
Same here :-/
Beefy.Wisdom Apr 2, 2013 @ 7:55am 
I was just trying to find a way to fix this problem. I have the same issue too. :/ It was fine last night. Then when I went to play an add on, the symbol was next to it. But nothing was loading. This has to be fixed fast. I want to play some more Helms Deep and Nacht der Untoten survival! :/
Lord Cockswain Jumbletits Apr 2, 2013 @ 7:58am 
same. I believe its some maintenence thing atm..
Nocturna351 Apr 2, 2013 @ 7:59am 
don't worry mate, you're not alone :)
Jewels Apr 2, 2013 @ 8:01am 
Yup all my mods have disappeared. Only thing that's changed is Steam's latest update. Nice going Steam (Y)
zombak Apr 2, 2013 @ 8:04am 
Same here
Brian Blessed Apr 2, 2013 @ 8:07am 
go to your workshop folder on your computer and then double click on your mods it should install them again it worked for me it takes long for ur l4d 2 to find the mods
SGT Frodo 75th Rifles™ Apr 2, 2013 @ 8:11am 
Originally posted by Brian Blessed:
go to your workshop folder on your computer and then double click on your mods it should install them again it worked for me it takes long for ur l4d 2 to find the mods
ill try that thanks
SGT Frodo 75th Rifles™ Apr 2, 2013 @ 8:15am 
no it dident work but thanks for the comment any advice is welcome and im gratefull for it
Brian Blessed Apr 2, 2013 @ 8:17am 
you could try directly moving the files in the addon folder rather than the workshop one
Kamfeth Apr 2, 2013 @ 8:17am 
Valve can fix this today ?
Showing 1-15 of 20 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Apr 2, 2013 @ 7:24am
Posts: 20