Left 4 Dead 2 > Discussioni generali > Dettagli della discussione
Pvt. Cerbero [502nd PIR] 19 mar 2013, ore 7:49
i have a problem!
hi guys, the problem is that when im playing online the conexion goes bad, and i have so many lag it happens to me only in this game . can anyone help?
Visualizzazione di 1-6 commenti su 6
< >
Bikes 19 mar 2013, ore 7:51 
Might be because you're connecting to servers no where near you, try using the server browser to see if you can find one close by.
AceRunnerEB 19 mar 2013, ore 8:18 
Your computer cant take it because it doesnt have a sufficent graphics card.
Rogue_Viking 19 mar 2013, ore 23:36 
When you next host an online game make sure the server type is "Best Available Dedicated Server" Do not play with "DedicatedServer" This may or may not help, depending on where you are.
Pvt. Cerbero [502nd PIR] 20 mar 2013, ore 7:34 
thaks guys i was playing some left4dead yesterday and it worked nice but not too long im thinking that it could be because thers two computers using the same wifi when my father is working he use internet normally and he uses an other computer when im playing at the same time the conexion its bad maybe thats the problem.
stop talking and shoot it. 20 mar 2013, ore 12:41 
Have you tried turning the graphics/audio/video settings down? That sorts out a lot of problems.
Pvt. Cerbero [502nd PIR] 20 mar 2013, ore 12:42 
yeah i made it, it goes better but many times i have so much lag well thaks guys :)
Visualizzazione di 1-6 commenti su 6
< >
Per pagina: 15 30 50
Data di pubblicazione: 19 mar 2013, ore 7:49
Messaggi: 6