Left 4 Dead 2 > Γενικές συζητήσεις > Λεπτομέρειες θέματος
Cerveromalakian 19 Μαρ, 2013 @ 7:49πμ
i have a problem!
hi guys, the problem is that when im playing online the conexion goes bad, and i have so many lag it happens to me only in this game . can anyone help?
Εμφάνιση 1-6 από 6 σχόλια
< >
Bikes 19 Μαρ, 2013 @ 7:51πμ 
Might be because you're connecting to servers no where near you, try using the server browser to see if you can find one close by.
xXx_SPECIALHEAD_xXx 19 Μαρ, 2013 @ 8:18πμ 
Your computer cant take it because it doesnt have a sufficent graphics card.
Rogue_Viking 19 Μαρ, 2013 @ 11:36μμ 
When you next host an online game make sure the server type is "Best Available Dedicated Server" Do not play with "DedicatedServer" This may or may not help, depending on where you are.
Cerveromalakian 20 Μαρ, 2013 @ 7:34πμ 
thaks guys i was playing some left4dead yesterday and it worked nice but not too long im thinking that it could be because thers two computers using the same wifi when my father is working he use internet normally and he uses an other computer when im playing at the same time the conexion its bad maybe thats the problem.
stop talking and shoot it. 20 Μαρ, 2013 @ 12:41μμ 
Have you tried turning the graphics/audio/video settings down? That sorts out a lot of problems.
Cerveromalakian 20 Μαρ, 2013 @ 12:42μμ 
yeah i made it, it goes better but many times i have so much lag well thaks guys :)
Εμφάνιση 1-6 από 6 σχόλια
< >
Ανά σελίδα: 15 30 50

Left 4 Dead 2 > Γενικές συζητήσεις > Λεπτομέρειες θέματος
Ημ/νία ανάρτησης: 19 Μαρ, 2013 @ 7:49πμ
Αναρτήσεις: 6