Rec. Cerbero [502nd 209] 19. März 2013 um 7:49 Uhr
i have a problem!
hi guys, the problem is that when im playing online the conexion goes bad, and i have so many lag it happens to me only in this game . can anyone help?
Beiträge 1-6 von 6
< >
Bikes 19. März 2013 um 7:51 Uhr 
Might be because you're connecting to servers no where near you, try using the server browser to see if you can find one close by.
AceRunnerEB 19. März 2013 um 8:18 Uhr 
Your computer cant take it because it doesnt have a sufficent graphics card.
Rogue_Viking 19. März 2013 um 23:36 Uhr 
When you next host an online game make sure the server type is "Best Available Dedicated Server" Do not play with "DedicatedServer" This may or may not help, depending on where you are.
Rec. Cerbero [502nd 209] 20. März 2013 um 7:34 Uhr 
thaks guys i was playing some left4dead yesterday and it worked nice but not too long im thinking that it could be because thers two computers using the same wifi when my father is working he use internet normally and he uses an other computer when im playing at the same time the conexion its bad maybe thats the problem.
stop talking and shoot it. 20. März 2013 um 12:41 Uhr 
Have you tried turning the graphics/audio/video settings down? That sorts out a lot of problems.
Rec. Cerbero [502nd 209] 20. März 2013 um 12:42 Uhr 
yeah i made it, it goes better but many times i have so much lag well thaks guys :)
Beiträge 1-6 von 6
< >
Pro Seite: 15 30 50
Geschrieben am: 19. März 2013 um 7:49 Uhr
Beiträge: 6