Left 4 Dead 2
Left 4 Dead 2 > กระดานสนทนาทั่วไป > รายละเอียดกระทู้
Crashing between levels on campaign.
Versus seems to work fine but every time I try play campaign, when the second level is about to load, my game crashed and I get the message "Engine Error - 410/ - info_transitioning_player: UTIL_SetModel: not precached:models/survivors/survivor_producer.mdl.
Can someone help me getting around this? Thanks.

Edit: Deactivated all of the mods and the game now works. Any idea what kind of mod can cause this? Thanks again
ได้รับการแก้ไขครั้งสุดท้ายโดย Slothraki; 9 พ.ย. 2013 @ 7:52am
< >
กำลังแสดง 1-15 จาก 18 ความเห็น
It seems to be a crash that is caused by using a survivor mod.
and try to verify your game caches.
I've tried that, but i'll take a look at all my survivor related mods! Thanks!
I think producer.mdl is the model of Rochelle. But i can´t find a file that is called survivor_producer.mdl. Maybe it´s because you use a mod. Try first to check Rochelle´s mods.
Possibly, but the bug is still there when playing the Left 4 Dead 1 campaigns :/ Ill disable all of my character and weapon mods and let you know!
ok try it. Do you use dedicated servers for campaigns? Or does the error appear also on official servers?
I keep getting this crash for the mechanic.mdl, but I have removed all of my character mods from the game. (I've even gone in and made sure that they are deleted from my addons folder.) This is seriously ♥♥♥♥♥♥♥ me off.
I have removed all player character mods (skins, model replacements, etc.) and I can play fine as long as I play by myself. (Even hosting a private game works fine.) However, if anyone else joins my game, I get the same error. WTF? Why would someone else's mod affect my server if it is client side?
after you removed all mods try to verify your game caches again, then it must work fine
โพสต์ดั้งเดิมโดย m-w-o-b:
after you removed all mods try to verify your game caches again, then it must work fine

Sorry for bumping this up but I have this problem too. I've disabled all the mods and verified game cache. It works well in Singleplayer, but when I play in Multiplayer using a local server, it crashes with the same engine error as OP.
Same problem.
i have same problem with no character mods at all.
If you have one of the HD/hi-rez common infected mods, try disabling that. It seems to have worked for me so far...
ได้รับการแก้ไขครั้งสุดท้ายโดย Minister of Chlorine; 15 ม.ค. 2014 @ 6:15pm
go to mods, pick all survivor mods filter, deactivate them all, and activate 1 at a time. and see which one did the error.
thats how i fixed it.
< >
กำลังแสดง 1-15 จาก 18 ความเห็น
ต่อหน้า: 15 30 50

Left 4 Dead 2 > กระดานสนทนาทั่วไป > รายละเอียดกระทู้