Left 4 Dead 2 > Obecné diskuze > Detaily tématu
Slothraki 9. lis. 2013 v 7.44 dop.
Crashing between levels on campaign.
Versus seems to work fine but every time I try play campaign, when the second level is about to load, my game crashed and I get the message "Engine Error - 410/ - info_transitioning_player: UTIL_SetModel: not precached:models/survivors/survivor_producer.mdl.
Can someone help me getting around this? Thanks.

Edit: Deactivated all of the mods and the game now works. Any idea what kind of mod can cause this? Thanks again
Naposledy upravil Slothraki; 9. lis. 2013 v 7.52 dop.
Zobrazeno 115 z 18 komentářů
< >
mwob 9. lis. 2013 v 10.19 dop. 
It seems to be a crash that is caused by using a survivor mod.
and try to verify your game caches.
Slothraki 9. lis. 2013 v 10.34 dop. 
I've tried that, but i'll take a look at all my survivor related mods! Thanks!
mwob 10. lis. 2013 v 7.08 dop. 
I think producer.mdl is the model of Rochelle. But i can´t find a file that is called survivor_producer.mdl. Maybe it´s because you use a mod. Try first to check Rochelle´s mods.
Slothraki 10. lis. 2013 v 9.00 dop. 
Possibly, but the bug is still there when playing the Left 4 Dead 1 campaigns :/ Ill disable all of my character and weapon mods and let you know!
mwob 11. lis. 2013 v 2.00 dop. 
ok try it. Do you use dedicated servers for campaigns? Or does the error appear also on official servers?
The Minister of Chlorine 30. lis. 2013 v 7.52 odp. 
I keep getting this crash for the mechanic.mdl, but I have removed all of my character mods from the game. (I've even gone in and made sure that they are deleted from my addons folder.) This is seriously ♥♥♥♥♥♥♥ me off.
The Minister of Chlorine 15. pro. 2013 v 8.58 odp. 
I have removed all player character mods (skins, model replacements, etc.) and I can play fine as long as I play by myself. (Even hosting a private game works fine.) However, if anyone else joins my game, I get the same error. WTF? Why would someone else's mod affect my server if it is client side?
mwob 18. pro. 2013 v 4.51 dop. 
after you removed all mods try to verify your game caches again, then it must work fine
Yoru No Shian 29. pro. 2013 v 3.00 dop. 
m-w-o-b původně napsal:
after you removed all mods try to verify your game caches again, then it must work fine

Sorry for bumping this up but I have this problem too. I've disabled all the mods and verified game cache. It works well in Singleplayer, but when I play in Multiplayer using a local server, it crashes with the same engine error as OP.
Qas 29. pro. 2013 v 3.21 dop. 
Hi
The banana box 2. led. 2014 v 12.23 odp. 
Same problem.
Plutia 15. led. 2014 v 5.45 odp. 
i have same problem with no character mods at all.
The Minister of Chlorine 15. led. 2014 v 6.15 odp. 
If you have one of the HD/hi-rez common infected mods, try disabling that. It seems to have worked for me so far...
Naposledy upravil The Minister of Chlorine; 15. led. 2014 v 6.15 odp.
[†]Munkee_King[†] 15. led. 2014 v 6.37 odp. 
go to mods, pick all survivor mods filter, deactivate them all, and activate 1 at a time. and see which one did the error.
thats how i fixed it.
就喜欢送 15. led. 2014 v 6.43 odp. 
hello
Zobrazeno 115 z 18 komentářů
< >
Na stránku: 15 30 50

Left 4 Dead 2 > Obecné diskuze > Detaily tématu
Datum odeslání: 9. lis. 2013 v 7.44 dop.
Počet příspěvků: 18