Dookie ManHamster 28 dec, 2013 @ 10:04am
Game freezes/crashes after 7-15 mins of singleplayer gameplay. Help a brotha out.
So I got the game for free on the 26th, but after 7-15 minutes of singleplayer gameplay it freezes and the ingame sound loops and I have to close it with task manager. When i try to close it, it says "Left4Dead2.exe won't respond". I've tried the verify integerty of game cache thing and I have disabled multicore rendering and set it to windowed mode but still no stop to the crashing/freezing. What to do?
Visar 1-7 av 7 kommentarer
< >
Dookie ManHamster 28 dec, 2013 @ 10:20am 
Ppl pls? Am in need of help..
|x|Sirius|x| 28 dec, 2013 @ 10:22am 
Well, what are your system specs?

Could be any number of reasons, though.
Without details, I'll try a shot in the dark:
Update your sound drivers/GFX drivers. Annoying suggestion, but see if you
are up to date, anyway.

Also, maybe some component in your rig overheats? What you describe may have
to do with an overtaxed GFX or sound card, or even not enough RAM.
Dookie ManHamster 28 dec, 2013 @ 10:29am 
CPU: Intel Core i7-3610QM
Graphics card: Nvidia GeForce GTX 670M
8GB RAM
HDD: 750GB
no overheating problems when playing that I am aware of
Einhalt 28 dec, 2013 @ 10:33am 
I'm having the same issue, before anybody else say it, i have a:

GPU: Geforce G210 512 MB with passive colling it has the latest drivers from nVidia (i updated them yesterday),
CPU: Athlon X2 64 4600+ 2.6 GHz
2 GB RAM

Also the pc isn't overheating since i'm always checking the temperature and voltages, verify the cache isn't working either, every single time it says "all the files has been succesfully validated", the problem it's from the game itself, i can't play more than 5 minutes before it just crashes without no error, as i said, it cannot be overheat or drivers fault since i have 450+ games on steam and this one is crashing for no reason, it has been 4 days and i still cannot fix it
Senast ändrad av Einhalt; 28 dec, 2013 @ 10:34am
|x|Sirius|x| 28 dec, 2013 @ 10:49am 
Yeah, sorry, then. All your specs are good enough to run this.

If no one else has a solution, try contacting support with those error messages.
Sorry for not being able to help.
Dookie ManHamster 28 dec, 2013 @ 10:53am 
yeah, thank you for atleast trying :D
CollinTheNubNubs 16 jun @ 9:08pm 
Having the same problem and yes my specs are good enough, please some one try to find a reason why this is happening.
Visar 1-7 av 7 kommentarer
< >
Per sida: 15 30 50
Datum skrivet: 28 dec, 2013 @ 10:04am
Inlägg: 7