Left 4 Dead 2 > 综合讨论 > 主题详情
Dookie ManHamster 2013年12月28日上午10:04
Game freezes/crashes after 7-15 mins of singleplayer gameplay. Help a brotha out.
So I got the game for free on the 26th, but after 7-15 minutes of singleplayer gameplay it freezes and the ingame sound loops and I have to close it with task manager. When i try to close it, it says "Left4Dead2.exe won't respond". I've tried the verify integerty of game cache thing and I have disabled multicore rendering and set it to windowed mode but still no stop to the crashing/freezing. What to do?
正在显示第 1 - 7 条,共 7 条留言
< >
Dookie ManHamster 2013年12月28日上午10:20 
Ppl pls? Am in need of help..
|x|Sirius|x| 2013年12月28日上午10:22 
Well, what are your system specs?

Could be any number of reasons, though.
Without details, I'll try a shot in the dark:
Update your sound drivers/GFX drivers. Annoying suggestion, but see if you
are up to date, anyway.

Also, maybe some component in your rig overheats? What you describe may have
to do with an overtaxed GFX or sound card, or even not enough RAM.
Dookie ManHamster 2013年12月28日上午10:29 
CPU: Intel Core i7-3610QM
Graphics card: Nvidia GeForce GTX 670M
8GB RAM
HDD: 750GB
no overheating problems when playing that I am aware of
Aurionfox 2013年12月28日上午10:33 
I'm having the same issue, before anybody else say it, i have a:

GPU: Geforce G210 512 MB with passive colling it has the latest drivers from nVidia (i updated them yesterday),
CPU: Athlon X2 64 4600+ 2.6 GHz
2 GB RAM

Also the pc isn't overheating since i'm always checking the temperature and voltages, verify the cache isn't working either, every single time it says "all the files has been succesfully validated", the problem it's from the game itself, i can't play more than 5 minutes before it just crashes without no error, as i said, it cannot be overheat or drivers fault since i have 450+ games on steam and this one is crashing for no reason, it has been 4 days and i still cannot fix it
最后由 Aurionfox 编辑于; 2013年12月28日上午10:34
|x|Sirius|x| 2013年12月28日上午10:49 
Yeah, sorry, then. All your specs are good enough to run this.

If no one else has a solution, try contacting support with those error messages.
Sorry for not being able to help.
Dookie ManHamster 2013年12月28日上午10:53 
yeah, thank you for atleast trying :D
CollinTheNubNubs 6月16日下午9:08 
Having the same problem and yes my specs are good enough, please some one try to find a reason why this is happening.
正在显示第 1 - 7 条,共 7 条留言
< >
每页显示数: 15 30 50
发帖日期: 2013年12月28日上午10:04
帖子数: 7