Left 4 Dead 2 > Algemene discussies > Details van topic
Chocolate 13 dec 2013 om 4:14nm
Multiplayer not loading.
For some reason whenever I try to connect to a multiplayer server, my game doesn't load. I see the connecting screen with Ellis, Nick, Coach, and Rochelle shooting zombies but my loading bar doesn't move. The "4" circle keeps spinning continuously without the loading bar progressing.

I tried:
Reinstalling the game
Verifying Integrity
Removing launch options
Deleting Clientregistry.blob
Connecting to different servers

I still get the same result. Any help here? Thanks.
1-4 van 4 reacties weergegeven
< >
diabetes 13 dec 2013 om 4:42nm 
This sometimes happens when joining steam group servers.

My sudgestion is to not use those servers.
Chocolate 13 dec 2013 om 6:04nm 
Ehhh, it's the only server I play in though. I can't find any other servers that I can have fun in except the one I can't connect to. x.x
Captain Barbossa 14 dec 2013 om 4:18vm 
Does the message of "Connection failed after 10 retries" appear after waitin' a little? Also, do you connect to the server through the Console or the Steam Group Servers at the Main Menu?
Chocolate 15 dec 2013 om 2:07vm 
No, I do not receive the message of "Connection failed after 10 retries." And also, I tried connecting through console, Steam Group Servers, and the Steam Web Browser, still the same thing.
1-4 van 4 reacties weergegeven
< >
Per pagina: 15 30 50

Left 4 Dead 2 > Algemene discussies > Details van topic
Geplaatst op: 13 dec 2013 om 4:14nm
Aantal berichten: 4