Red Eclipse Apr 22, 2014 @ 10:19pm
Strange lag.
Ok, so I've been experiencing this thing for the last 7 months, when I join a game it runs perfectly smooth except for this weird occurance where I can still walk around but everything else is frozen in place. Players stand still and infected hold the same stance and if an infected is in the middle of an animation like climbing or dying, it will repeat that animation over and over until it stops.

I've seen regular lag but I've never seen something like this before, so I have to ask. Is this happening to anyone else? Is this just regular lag and I'm just sounding dumb? Is there anyway I can fix it?

P.S. I'm not considered a computer guy so if you start spouting off tech talk and abhreveations I won't know what you're talking about so just bear with me. Thanks in advance.
Showing 1-14 of 14 comments
< >
[†]Munkee_King[†] Apr 22, 2014 @ 10:32pm 
Same issues. I can't play with friends because Iget that auto disconnect thing like 30 times per chapter, but mine may just be my connection.. :/
Enchilada hurt.gc Apr 22, 2014 @ 10:37pm 
try this (:

http://steamcommunity.com/app/550/discussions/0/558754259275035692/

Originally posted by Red Eclipse:
Ok, so I've been experiencing this thing for the last 7 months, when I join a game it runs perfectly smooth except for this weird occurance where I can still walk around but everything else is frozen in place. Players stand still and infected hold the same stance and if an infected is in the middle of an animation like climbing or dying, it will repeat that animation over and over until it stops.

I've seen regular lag but I've never seen something like this before, so I have to ask. Is this happening to anyone else? Is this just regular lag and I'm just sounding dumb? Is there anyway I can fix it?

P.S. I'm not considered a computer guy so if you start spouting off tech talk and abhreveations I won't know what you're talking about so just bear with me. Thanks in advance.


Originally posted by †Mยภкєє†:
Same issues. I can't play with friends because Iget that auto disconnect thing like 30 times per chapter, but mine may just be my connection.. :/
☢☣ Buttery Vengeance ☣☢ Apr 22, 2014 @ 10:39pm 
nope guess your ♥♥♥♥ outta luck
Red Eclipse Apr 22, 2014 @ 10:41pm 
Originally posted by ☼☣ Buttery Vengence ☣☼:
nope guess your ♥♥♥♥ outta luck

Someones having a bad day.
Last edited by Red Eclipse; Apr 22, 2014 @ 10:42pm
[†]Munkee_King[†] Apr 22, 2014 @ 10:42pm 
Originally posted by GreenHeart Lvl 3.0:
try this (:

http://steamcommunity.com/app/550/discussions/0/558754259275035692/

Originally posted by Red Eclipse:
Ok, so I've been experiencing this thing for the last 7 months, when I join a game it runs perfectly smooth except for this weird occurance where I can still walk around but everything else is frozen in place. Players stand still and infected hold the same stance and if an infected is in the middle of an animation like climbing or dying, it will repeat that animation over and over until it stops.

I've seen regular lag but I've never seen something like this before, so I have to ask. Is this happening to anyone else? Is this just regular lag and I'm just sounding dumb? Is there anyway I can fix it?

P.S. I'm not considered a computer guy so if you start spouting off tech talk and abhreveations I won't know what you're talking about so just bear with me. Thanks in advance.


Originally posted by †Mยภкєє†:
Same issues. I can't play with friends because Iget that auto disconnect thing like 30 times per chapter, but mine may just be my connection.. :/

meh, this has happend before. I will just wait until it is fixed, or if it doesn't brighthouse can fix it... again.
Slammin'Vinyl Apr 23, 2014 @ 12:17am 
try turning off multicore rendering in the game settings,it worked for me when i was having the same issue recently
High Profile Apr 23, 2014 @ 9:31am 
What's happening is you computer thinks the game is paused but the game runs fine. This was a knwon problem with source games like HL2. It usuallly happens when multicore rendering is enabled. No one knows why, but it works.
Meatspin Apr 24, 2014 @ 4:23am 
along time ago i have a bug with some internet provider i have some problems in all source games, that i don't see the position of someone random in the game, like l4d2 some times a friend of mine is still in the safe room(obvius its a fake/wrong position), i can see he rotating, jumping and firing taking damage, but he don't move it only happen when my ping go high for some times, another problem i have with old provider is some times i can chat but can't move or make anything and after a few minutes i get kicked from timeout or overload something like that, i don't know how to fix that i just change the provider and never had problems like this more
Last edited by Meatspin; Apr 24, 2014 @ 4:24am
Red Eclipse Apr 25, 2014 @ 4:52pm 
Hey, just wanted to thank everyone for posting, the multicore rendering thing worked! I really appreciate it guys.
Slammin'Vinyl Apr 26, 2014 @ 5:14am 
no worrys glad it helped :)
The Dale Apr 26, 2014 @ 5:24am 
good game))
ccz Apr 26, 2014 @ 5:39am 
yes, game good)
AnasteZia Apr 26, 2014 @ 6:05am 
everything is ok)
Red Eclipse May 4, 2014 @ 11:40am 
Actually it didn't fix it, it's actually happening more often now. Any more suggestions?
Showing 1-14 of 14 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Apr 22, 2014 @ 10:19pm
Posts: 14