Left 4 Dead 2 > 一般討論 > 主題細節
Havdekan Takono 03 月 20 日 @ 下午 12 時 55 分
Having serious problems with the workshop...
So today, I go to play L4D2, and suddenly I have issues with my mods not loading, about 7/8 of them weren't even there at all.

I checked my L4D2 addons folder, and it turns out that most of the mods seemed to have mysteriously disappeared. No explanation, just gone.

So I decided I'd resolve the problem by unsubscribing from all of my mods, and then re-subscribing to them.

I launched L4D2 again after they all finally finished downloading, and waited for each one to load before attempting to do anything else.

I immediately noticed my mod for Nick wasn't loaded, because the portrait was still the default in the character selection, so I closed the game out, unsubscribed from that one mod, and re-subscribed, it downloaded it once again, yet it still showed the icon as not appearing.

Finally, I decided to just give it a try anyway, just to see if it was just the portrait glitching, and sure enough, the mod wasn't doing anything. I also immediately noticed after that, that the secondary shotguns mod, my silenced SMG and pump shotgun mods, and my CI mods were all not there either, despite clearly having unsubcribed from every single mod I had, and resubscribed to only the ones I use.

Suggestions on what to do? Is anyone else having this problem?
最後修改者:Havdekan Takono; 03 月 20 日 @ 下午 12 時 55 分
顯示 1-15,共 15 則回應
< >
TheMasterBlaster™ 03 月 20 日 @ 下午 1 時 57 分 
I just cannot understand what possess people to create new posts about issues that have been posted over and over.
I have a suggestion, read the other posts. Comment there so this problem is less fragmented.
最後修改者:TheMasterBlaster™; 03 月 20 日 @ 下午 1 時 57 分
Havdekan Takono 03 月 20 日 @ 下午 2 時 34 分 
TheMasterBlaster™ 發表:
I just cannot understand what possess people to create new posts about issues that have been posted over and over.
I have a suggestion, read the other posts. Comment there so this problem is less fragmented.

Well excuse me, I assumed the problem was something on my end since it isn't every single day that this happens.

I just cannot understand what possesses people to create posts like yours.
I have a suggestion for you, stop acting like it's your job to tell people what to do. I checked the front page, saw nothing, things were loading terribly slow, so I just figured I'd post the topic and see if anyone could assist, at least.

Steam community these days, how dare someone ask a freaking question about an uncommon problem.
最後修改者:Havdekan Takono; 03 月 20 日 @ 下午 2 時 37 分
NightmareBlitz 03 月 20 日 @ 下午 2 時 39 分 
wahh wahh lol
Havdekan Takono 03 月 20 日 @ 下午 2 時 40 分 
NightmareBlitz 發表:
wahh wahh lol

Yes, you're so mature.

I'm proud of you.
10 Calories 03 月 20 日 @ 下午 2 時 45 分 
I have the same issue right now, I just loaded up L4D2 and more than half of my subscribed mods aren't showing in gameplay, nor do they even show up in the add ons section of the main menu. Good thing I'm not the only one.
Havdekan Takono 03 月 20 日 @ 下午 2 時 46 分 
10 Calories 發表:
I have the same issue right now, I just loaded up L4D2 and more than half of my subscribed mods aren't showing in gameplay, nor do they even show up in the add ons section of the main menu. Good thing I'm not the only one.

The files also won't appear in the addons folder, as I stated. That's part of what made me assume it was something wrong on my end. Assuming that, perhaps, my computer was erasing data for some odd reason.

Like you, I'm relieved to know that's not the case.
最後修改者:Havdekan Takono; 03 月 20 日 @ 下午 2 時 47 分
The Sadistic Smoker 03 月 20 日 @ 下午 3 時 19 分 
It's doing it for me too...is this like a thing thats going on or something ?
Havdekan Takono 03 月 20 日 @ 下午 3 時 19 分 
Alex Pony Mercer Fim 發表:
It's doing it for me too...is this like a thing thats going on or something ?

Appears to be.

Hopefully it'll get fixed.
The Sadistic Smoker 03 月 20 日 @ 下午 3 時 21 分 
Hopefully people are letting the Valve team know theres an issue because it is rather frustrating not being able to use some good mods.
Havdekan Takono 03 月 20 日 @ 下午 3 時 26 分 
Alex Pony Mercer Fim 發表:
Hopefully people are letting the Valve team know theres an issue because it is rather frustrating not being able to use some good mods.

I'm sure they'll see the several topics on the forums even if they don't.

But I agree, after playing with mods, it is kind of hard to go back to the unmodded L4D2.
VanPeltz 03 月 20 日 @ 下午 4 時 12 分 
Yeah! I lost all my mods too! I don't think its just us, maybe valve has some glitch on their end!
Havdekan Takono 03 月 20 日 @ 下午 4 時 17 分 
VanPeltz 發表:
Yeah! I lost all my mods too! I don't think its just us, maybe valve has some glitch on their end!

That's exactly what it is.
VanPeltz 03 月 20 日 @ 下午 4 時 20 分 
It installs when I uninstal and reinstall it. So... I guess we should do that on our favorite mods.
killgore392 03 月 20 日 @ 下午 4 時 32 分 
your not alone
dbostick 03 月 26 日 @ 下午 2 時 49 分 
Not alone, half of my Workshop mods are gone. At least, the mods from the site still show up.
顯示 1-15,共 15 則回應
< >
每頁: 15 30 50
張貼日期: 03 月 20 日 @ 下午 12 時 55 分
回覆: 15