[†]Munkee_King[†] Mar 19 @ 7:23pm
Ok, I'm not sure what happend to my add-ons
I lost half my add-ons.
They are still subscribed, but I can't use them.
If I delete and re sub they disappear again, was fine yesterday and now bam, gone.

Anyone else getting this? Because I'm probably not gonna play this that much, it has a new issue every week.

Oh adding, my friend is going through same thing kinda.
Last edited by [†]Munkee_King[†]; Mar 19 @ 7:26pm
Showing 1-15 of 109 comments
< >
Grayfoxx Mar 19 @ 7:27pm 
Came here to see if anyone else was having this exact same issue and here it is. Half are working half are not. Wondering is Steam is having issues as I also see the game title change at the top of the forums right now it says we are in the "Turbo Dismount" fourms ????
[†]Munkee_King[†] Mar 19 @ 7:29pm 
Steam is screwing up. did same thing yesterday, we are still on l4d2 forum..

Idk I just deleted all my add-ons. I'm just going back to Skyrim. I played way too much vanilla left4dead 2, My mods kept it fun for me.
Grayfoxx Mar 19 @ 7:32pm 
LOL well I guess at least you didnt scan your cache like I did and had to reinstall some scripted ones I had. Guess I will wait and see if they patch. I did notice when I logged in today I got some source engine updates "half life 2, lost cost etc"
[†]Munkee_King[†] Mar 19 @ 7:33pm 
Originally posted by Grayfoxx:
LOL well I guess at least you didnt scan your cache like I did and had to reinstall some scripted ones I had. Guess I will wait and see if they patch. I did notice when I logged in today I got some source engine updates "half life 2, lost cost etc"

I tried to verify them. did nothing to help.
The Silkiest! Mar 19 @ 7:37pm 
Thought I was the only one lol
[†]Munkee_King[†] Mar 19 @ 7:40pm 
Originally posted by Silky:
Thought I was the only one lol

If a friend says they fix it, ill consider playing again. If not, ill be killing elves in the name of Talos
Atecno Mar 19 @ 7:46pm 
I am having the same problem :/
Grayfoxx Mar 19 @ 7:57pm 
Originally posted by ☠Soul Assassin☠:
It's best to move your addons out of the workshop folder and into the addons folder then no more problems with them being deleted. Just no auto updating of them but you can always check manually.
Thanks for the tip! it was nbd really just replaced my intro and main menu background which I had on an external took about 5 mins to fix
盐先生 Mar 19 @ 8:01pm 
next time i play i hope this will not happen

i have nothing to contribute to the discussion

helpful post all around

commend me
Captain Caboose Mar 19 @ 8:15pm 
Ah ha ha, Workshop mods.
Ex Cathedra Mar 19 @ 8:38pm 
why, add on are indispensable
[†]Munkee_King[†] Mar 19 @ 8:43pm 
Originally posted by Those Dirty Blues:
Ah ha ha, Workshop mods.

Yes, I wont waste time on a site, if workshop has what I want.
I found like 2 things on l4dmaps that actually seemed worth it.
[†]Munkee_King[†] Mar 19 @ 8:46pm 
Originally posted by josespacial:
why, add on are indispensable

Because. I liked the mods I had to make levels darker toned, and realistic. I wanted my game to be how I feel a zombie Apocolypse would be.

Had it perfect. then boom. Everything gone.
NightmareBlitz Mar 19 @ 8:50pm 
so im assuming this is a common thing and will be resolved in a timely manner?
[†]Munkee_King[†] Mar 19 @ 8:54pm 
hopefully. if they fix it, ill play.
Showing 1-15 of 109 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Mar 19 @ 7:23pm
Posts: 109