Dharma_Dasa Mar 8 @ 10:35am
Does not work on an i7 3rd generation. 8GB of memory RAM and 2GB of dedicated video memory.
I'm not able to run without lag even with all the settings at least. Does anyone know any way to solve? Is very lag, unplayable.
Last edited by Dharma_Dasa; Mar 8 @ 12:05pm
Showing 1-15 of 17 comments
< >
xBlackLogic Mar 8 @ 10:45am 
There should be no reason this isn't running well with that much power. I can easily play this game on my laptop with HD3000 and shared video memory.
Angela Mar 8 @ 10:51am 
install latest drivers and reinstall the game, verify game cache. that should done tthe job easily
Hashhound1 Mar 8 @ 11:04am 
runs on mine
kingjaxsean Mar 8 @ 11:44am 
what grapics?
Theresa Barkskin Mar 8 @ 11:46am 
Um, what? The way you worded that implies you only have two gigs of system RAM; but have 8 gigs of VRAM? If that's true why the hell are you running an i7 with two gigs of RAM and what I assume is two video cards?
Dharma_Dasa Mar 8 @ 12:08pm 
Sorry Theresa. I wrote it wrong. Now I fixed. Are 8GB of memory Ram and 2gb video card dedicated.
GURDZILLA Mar 8 @ 12:26pm 
are you sure you dont mean bad ping insted of bad fps?
DexterousGecko Mar 8 @ 12:50pm 
Originally posted by TheGamingBurrito:
are you sure you dont mean bad ping insted of bad fps?

this has to be it.
turvey900 Mar 8 @ 1:09pm 
you could use speccy http://www.piriform.com/speccy that way you can copy paste the system information so ppl know the hardware you have and can help you more
Dharma_Dasa Mar 8 @ 1:42pm 
I just do not understand. I checked the drivers. I verified game cache. Decreases the quality and increased the performance of the AMD Catalyst Control Center software. And even playing alone offline so I can not stop the lag. Even the audio is broken. With pauses sound like a helicopter blade spinning.
Last edited by Dharma_Dasa; Mar 8 @ 1:44pm
Rylo151|OCP Mar 8 @ 5:14pm 
Are you using windows 8.1? when i "upgraded" to it, it broke alot of my games and made most others run really badly, if this is the case for you, get back to windows 8, 8.1 is bad
Rylo151|OCP Mar 8 @ 5:15pm 
and i have those same specs as you too
Dragvon Mar 8 @ 7:21pm 
Dual gpu? If yes, check if it's using the correct video adapter.
(ΘČĐ)™Conrad925 Mar 8 @ 11:29pm 
Why are you running AMD Catalyst Control Center on an Intel platform? Do you have a discreet AMD graphics card installed? If so, make sure the Intel HD graphics is disabled in bios.
Dharma_Dasa Mar 9 @ 10:15am 
Rylo151 you're beautifully right. After resetting a lot of things with no results, I chose settings and sent running in compatibility mode with Windows 8. The problem is actually with Windows 8.1 cabron. Now is running like a charm. Thank you for bringing this light man. Namastê!
Showing 1-15 of 17 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Mar 8 @ 10:35am
Posts: 17