G.W Thɛ Butchɛr ツ Feb 23 @ 2:36am
Help! i'm having trouble with a walking animation glitch
everyone move with no animation / someone who can help add me pls
Showing 1-13 of 13 comments
< >
Lunatix Feb 23 @ 2:49am 
uninstall your mods
G.W Thɛ Butchɛr ツ Feb 23 @ 3:06am 
i dont have mods only steam workshop files
Lunatix Feb 23 @ 3:16am 
steam workshop = mods
Captain Caboose Feb 23 @ 3:19am 
The animations for your survivors are either broken or sequenced improperly. The second part often happens when a character replacer is ported to a different character. It means either your mods are broken, which you can't do anything about, or your base animation files are broken, in which case you should verify your game cache.
G.W Thɛ Butchɛr ツ Feb 23 @ 3:26am 
i already verify the game cache and the glitch persist
Zombieattacker Mar 4 @ 11:33am 
Do you have surivor swap mod?


If you do undownload it



If you don't you must be joining a server which the host has surivor swap
TheMasterBlaster™ Mar 4 @ 11:36am 
It is simple, you either have a downloaded VPK mod or workshop mod that is causing it. I have seen it many times. It can be a custom player skin or a custom player skin within a custom map. Find it, remove it.
G.W Thɛ Butchɛr ツ Mar 4 @ 11:52am 
Originally posted by Francis:
Do you have surivor swap mod?

What is that '-'
G.W Thɛ Butchɛr ツ Mar 4 @ 11:53am 
Originally posted by DoctorSherlock™:
It is simple, you either have a downloaded VPK mod or workshop mod that is causing it. i had unistalledd all my addons and the problem persist
Fadril Mar 4 @ 12:51pm 
because of your mods
TheMasterBlaster™ Mar 4 @ 1:20pm 
A mod is 100% causing your problem. If you say you have uninstalled all mods and it still happens, you did something wrong. Did you go into your addons folder and make sure there is nothing in there (include the Workshop sub-directly)? Did you restart Steam once you unsubscribed from everything on Workshop with Steam Cloud off?
[†]Munkee_King[†] Mar 4 @ 1:27pm 
turn off all your mods(in add-ons)
verify files.

and if that works, turn on your add-ons that you used like 3 at a time, see which one caused the glitch, then remove it.
Mr. Magumbo Mar 4 @ 1:42pm 
Do that ♥♥♥♥ they say, it's true
Showing 1-13 of 13 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Feb 23 @ 2:36am
Posts: 13