Brockster99 18. feb 2014 kl. 10:25am
Crashing Problem
Every time i try to start a campaign, my game crashes. It will let me pick the campaign, character, etc. and will load the campaign and pull up the movie poster loading screen, but as soon as the loading bar gets to the end, the game chrashes. i get no error message either.
Viser 1-10 af 10 kommentarer
< >
TheMasterBlaster™ 18. feb 2014 kl. 11:41am 
did you verify your game cache?
Dharok The Wretched 18. feb 2014 kl. 1:14pm 
Verify your game cache, and disable all add-ons.
That should hopefully fix any little problems.
SiniRockFire 18. feb 2014 kl. 2:59pm 
I just have the same problem, verified game cache few times, even re-install game, no way.
SiniRockFire 18. feb 2014 kl. 3:03pm 
And no add-ons installed whatsoever. The strange thing is that i played the game all day long without any problem until the evening. Strange. Also updated my graph card afterwards (GTX660M). I'm running on windows 8.1.
Espurr 18. feb 2014 kl. 3:25pm 
It's been doing that to me as well, except sometimes I get issues where characters that I'm not even playing as will force crash my game, or it'll just go black and close itself. :/
Brockster99 18. feb 2014 kl. 6:17pm 
i've already disabled all addons and it wouldn't work. i'm reinstalling it soon
SiniRockFire 19. feb 2014 kl. 6:17am 
Just re-installing one more time. This time i erased the folder that was left with my config on it. Maybe...
Brockster99 19. feb 2014 kl. 6:19am 
yep it worked thanks for the help guys
JojoScOpEz1999 19. feb 2014 kl. 7:13am 
I'm having the same problem to except it wont start up AT ALL I mean it starts up to the intro then it goes to the loading screen and says: Steam Not Running. You cannot play this game without steam running." Got a fix for that?
JojoScOpEz1999 19. feb 2014 kl. 7:14am 
If you do please reply
Viser 1-10 af 10 kommentarer
< >
Per side: 15 30 50
Dato postet: 18. feb 2014 kl. 10:25am
Indlæg: 10