Left 4 Dead 2 > 일반 토론 > 제목 정보
Mudkip 3003 2014년 2월 16일 오전 12시 40분
Yaw Bug
No one else that I've seen has this problem. Some others had spin problems like their mouse was jacked up, but the bug I'm getting seems like something out of a creepy pasta. http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=228677098
Mudkip 3003님이 마지막으로 수정; 2014년 2월 16일 오전 12시 40분
5개 중 1-5 표시중
< >
Gimmeh Jibbs! 2014년 2월 16일 오전 1시 19분 
That most often happens with broken military sniper viewmodels. Something in the first-person model is screwed up. There's not much you can do to fix it, so if you have any sniper mods, turn them off. If anything causes conflicts with the military sniper, turn those off as well.
If you still have a problem, try turning mods on and off until you find the culprit, or verify your game cache.
Mudkip 3003 2014년 2월 20일 오후 3시 20분 
Unfortunately I don't even have any Sniper mods, so... darn. I've only ever noticed this happened in one specific server, but no one else there had the problem, and it's only in an online match. 1p mode doesn't do this.
Gimmeh Jibbs! 2014년 2월 20일 오후 8시 57분 
It's a known problem, but as I said I've only ever encountered it with a bad mod that affected the Mil Snip. A viewmodel is broken somewhere, or a mod is conflicting and causing a viewmodel to break. If it only happens on one server, it's probably a mod the server runs and I wouldn't be too concerned about it unless you happen to frequent that server.
Mudkip 3003 2014년 2월 21일 오후 3시 59분 
Welp, thanks for your input! I'll remember not to visit that server with mods on next time!
Mudkip 3003 2014년 2월 21일 오후 5시 45분 
I don't blame you for feeling that way. You come from Texas and you play minecraft. It's ok, I forgive you.
5개 중 1-5 표시중
< >
페이지당: 15 30 50

Left 4 Dead 2 > 일반 토론 > 제목 정보
게시된 날짜: 2014년 2월 16일 오전 12시 40분
게시글: 5