Skuthix10 Feb 14 @ 3:32pm
FPS is fine, but I still have response lag. Help?
I have really good FPS (even when things get crazy) but I have a response lag.
I don't understand the issue.
Operating System Version:
Windows 7 (64 bit)
NTFS: Supported
Crypto Provider Codes: Supported 311 0x0 0x0 0x0

Video Card:
Driver: Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family

DirectX Driver Name: igdumdx32.dll
Driver Version: 8.15.10.1994
DirectX Driver Version: 8.15.10.1994
Driver Date: 6 Nov 2009
OpenGL Version: 2.1
Desktop Color Depth: 32 bits per pixel
Monitor Refresh Rate: 60 Hz
DirectX Card: Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family
VendorID: 0x8086
DeviceID: 0x2a42
Number of Monitors: 1
Number of Logical Video Cards: 1
No SLI or Crossfire Detected
Primary Display Resolution: 1280 x 720
Desktop Resolution: 1280 x 720
Primary Display Size: 17.80" x 10.00" (20.39" diag)
45.2cm x 25.4cm (51.8cm diag)
Primary Bus Type Not Detected
Primary VRAM: 132 MB
Supported MSAA Modes Not Detected

Sound card:
Audio device: Speakers (Realtek High Definiti

Memory:
RAM: 3034 Mb
Showing 1-6 of 6 comments
< >
Die Muschelsammlerin Feb 14 @ 3:49pm 
How much cpu speed do you get
Skuthix10 Feb 14 @ 3:50pm 
what?
Die Muschelsammlerin Feb 14 @ 3:53pm 
but then again it shouldent matter because you only need like 1.5ghz or it might be your router or mabye if you live with someone else nd they tried using the router the same time as you could present a significant problem with your router and its speed or try clearing out your laptop by using Norton or something
Skuthix10 Feb 14 @ 3:54pm 
i'm not playing online?
Die Muschelsammlerin Feb 14 @ 3:58pm 
oh then try Norton to remove tracking cookies and etc.
(ΘČĐ)™Conrad925 Feb 14 @ 5:04pm 
Could be the crappy Intel on-board graphics, 132Mb Vram ain't gonna cut it.
Showing 1-6 of 6 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Feb 14 @ 3:32pm
Posts: 6