Inspector Fuckhead Feb 6 @ 6:04pm
Loading bar fills slightly and then empties, game never loads
hey i'm having an issue can someone help me out
i've been playing the game with a bunch of my friends for a while now with no issues, i've already had all the mods i had before and they've run just fine for plenty of game sessions but all of a suddden i've been having this issue where when we make a game lobby and we start up the game, for me on the loading screen the bar will fill up just a little bit and then empty, and no matter how long i wait the game never loads.
i've tried closing L4D2 and starting it back up and i still get the same issue. i've tried restaring my computer and trying again and that doesn't help either.
i tried googling for the issue and it seems very few people have had this issue and no one has an answer to fix it. plus the threads were all from 2012.
is the game just broken for me or what i'm upset cuz i really liked playing and all of a sudden it won't work.
Showing 1-3 of 3 comments
< >
Dharok The Wretched Feb 6 @ 6:37pm 
You should disable all of your add-ons.
After you do that, try starting up again and see if it helps.
If not, verify integrity of your game cache. (Steam>Right click on L4D2 icon>Properties>verify integrity)
If that doesn't work you may have to try the old uninstall and re-install.
Good luck!
Syluxguy28O3 Feb 7 @ 7:51pm 
sounds like an add on is getting you kicked out.
Inspector Fuckhead Feb 7 @ 8:00pm 
Thanks you guys i tried validating files and it didnt seem to work but we tried a different server and it worked! if i have issues again ill try the other tips too
Showing 1-3 of 3 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Feb 6 @ 6:04pm
Posts: 3