Left 4 Dead 2 > 一般討論 > 主題細節
Siergiej 01 月 26 日 @ 下午 12 時 29 分
Bad quality posters in chapter selection screen HELP
Hi! I got some problems with Posters in chapter selection screen. Every poster (expect No Mercy [?]) are in very bad quality. Like they are blured or something. I never had this glitch before. HELP
Sorry for my english
最後修改者:Siergiej; 01 月 27 日 @ 上午 8 時 40 分
顯示 1-14,共 14 則回應
< >
-=|Last Man|=- 01 月 26 日 @ 下午 1 時 49 分 
Sometimes the quality gets lowered in my game. You have to reset it to high.
Resident24 01 月 26 日 @ 下午 7 時 32 分 
I have the same problem:
http://imageshack.com/a/img10/7678/w88r.jpg
Any ideas?
battle2525 01 月 26 日 @ 下午 8 時 32 分 
I think it's like that. Even the default items in game are low quality, but luckily there are HD mods.
Siergiej 01 月 27 日 @ 上午 8 時 40 分 
I was thinking that maybe i set game to low or something but no. I play on high quality, no lags, very detailed textures, models etc. But ONLY that posters are in bad quality.
最後修改者:Siergiej; 01 月 27 日 @ 上午 8 時 40 分
[PT] Kebakkaran 01 月 27 日 @ 上午 8 時 47 分 
probably it's from the game, i'm having the same issue
(ΘČĐ)™Conrad925 01 月 27 日 @ 上午 9 時 46 分 
Low-res loading screens keep load-times down, and your gpu can throttle down/fps has a low cap so your graphics card can cool off a little. This is a good thing.
Mr.Alex 01 月 27 日 @ 上午 9 時 55 分 
Maybe related maybe not, i had a similar issue with the loading screen posters, they were all low res.

After some time i figured out one of my custom map caused that, after unchecking some of them the problem gone.
Siergiej 01 月 27 日 @ 上午 11 時 35 分 
I SOLVED IT!
Thanks Last Man
You was right. I don't know why, but my game set to low quality itself
Just edit it to "high textures" and "high details" and everythink ok
m-w-o-b 01 月 28 日 @ 上午 4 時 52 分 
I had the same issue. All posters were in bad quality. In game it seems to be normal. Then I checked out the graphic settings and most setting were on low. That is very strange!!!! After setting options back to my defaults the everything was ok. But when I leaved my own game on local server I got a bluescreen!!!
=[PP]= ≤Gøldéñ Fréddy≥ 02 月 17 日 @ 下午 7 時 11 分 
I keep getting this problem too, the only GOOD quality posters are Cold Stream and No Mercy :/
Siergiej 02 月 18 日 @ 上午 5 時 17 分 
=[oWn]= Madmelly -AKA- Slimer
Check graphic settings - maybe they set themself to low :P
最後修改者:Siergiej; 02 月 18 日 @ 上午 5 時 17 分
=[PP]= ≤Gøldéñ Fréddy≥ 02 月 18 日 @ 下午 12 時 53 分 
Siergiej 發表:
=[oWn]= Madmelly -AKA- Slimer
Check graphic settings - maybe they set themself to low :P

I always have my graphic settings on low, if I set them on high and play custom maps/ The Passing etc etc, it'll lag A LOT.
Visi 02 月 18 日 @ 下午 5 時 46 分 
Siergiej 發表:
=[oWn]= Madmelly -AKA- Slimer
Check graphic settings - maybe they set themself to low :P

I always have my graphic settings on low, if I set them on high and play custom maps/ The Passing etc etc, it'll lag A LOT.
Well there you go. Putting the settings on low causes that. That was solved before you posted.
CheekiBreekiIvDamke 02 月 18 日 @ 下午 10 時 18 分 
If your texture settings are on high, try cycling through the "page pool memory" setting-- change it, check the posters, rinse wash and repeat until either something changes or you're pretty sure it won't. L4D is Left4Derp on occasions.
顯示 1-14,共 14 則回應
< >
每頁: 15 30 50
張貼日期: 01 月 26 日 @ 下午 12 時 29 分
回覆: 14