Left 4 Dead 2 > Általános témák > Téma részletei
Siergiej jan. 26. @ du. 12:29
Bad quality posters in chapter selection screen HELP
Hi! I got some problems with Posters in chapter selection screen. Every poster (expect No Mercy [?]) are in very bad quality. Like they are blured or something. I never had this glitch before. HELP
Sorry for my english
Legutóbb szerkesztette: Siergiej; jan. 27. @ de. 8:40
114/14 megjegyzés mutatása
< >
-=|Last Man|=- jan. 26. @ du. 1:49 
Sometimes the quality gets lowered in my game. You have to reset it to high.
Resident24 jan. 26. @ du. 7:32 
I have the same problem:
http://imageshack.com/a/img10/7678/w88r.jpg
Any ideas?
battle2525 jan. 26. @ du. 8:32 
I think it's like that. Even the default items in game are low quality, but luckily there are HD mods.
Siergiej jan. 27. @ de. 8:40 
I was thinking that maybe i set game to low or something but no. I play on high quality, no lags, very detailed textures, models etc. But ONLY that posters are in bad quality.
Legutóbb szerkesztette: Siergiej; jan. 27. @ de. 8:40
Kebakkaran jan. 27. @ de. 8:47 
probably it's from the game, i'm having the same issue
(ΘČĐ)™Conrad925 jan. 27. @ de. 9:46 
Low-res loading screens keep load-times down, and your gpu can throttle down/fps has a low cap so your graphics card can cool off a little. This is a good thing.
Mr.Alex jan. 27. @ de. 9:55 
Maybe related maybe not, i had a similar issue with the loading screen posters, they were all low res.

After some time i figured out one of my custom map caused that, after unchecking some of them the problem gone.
Siergiej jan. 27. @ de. 11:35 
I SOLVED IT!
Thanks Last Man
You was right. I don't know why, but my game set to low quality itself
Just edit it to "high textures" and "high details" and everythink ok
m-w-o-b jan. 28. @ de. 4:52 
I had the same issue. All posters were in bad quality. In game it seems to be normal. Then I checked out the graphic settings and most setting were on low. That is very strange!!!! After setting options back to my defaults the everything was ok. But when I leaved my own game on local server I got a bluescreen!!!
=[PartyPyro]= ≤ƒrøs†y≥ febr. 17. @ du. 7:11 
I keep getting this problem too, the only GOOD quality posters are Cold Stream and No Mercy :/
Siergiej febr. 18. @ de. 5:17 
=[oWn]= Madmelly -AKA- Slimer
Check graphic settings - maybe they set themself to low :P
Legutóbb szerkesztette: Siergiej; febr. 18. @ de. 5:17
=[PartyPyro]= ≤ƒrøs†y≥ febr. 18. @ du. 12:53 
Siergiej eredeti hozzászólása:
=[oWn]= Madmelly -AKA- Slimer
Check graphic settings - maybe they set themself to low :P

I always have my graphic settings on low, if I set them on high and play custom maps/ The Passing etc etc, it'll lag A LOT.
Visi febr. 18. @ du. 5:46 
=oWn= Madmelly -AKA- Slimer eredeti hozzászólása:
Siergiej eredeti hozzászólása:
=[oWn]= Madmelly -AKA- Slimer
Check graphic settings - maybe they set themself to low :P

I always have my graphic settings on low, if I set them on high and play custom maps/ The Passing etc etc, it'll lag A LOT.
Well there you go. Putting the settings on low causes that. That was solved before you posted.
CheekiBreekiIvDamke febr. 18. @ du. 10:18 
If your texture settings are on high, try cycling through the "page pool memory" setting-- change it, check the posters, rinse wash and repeat until either something changes or you're pretty sure it won't. L4D is Left4Derp on occasions.
114/14 megjegyzés mutatása
< >
Laponként: 15 30 50
Küldés ideje: jan. 26. @ du. 12:29
Hozzászólások: 14