Aliens: Colonial Marines > Γενικές συζητήσεις > Λεπτομέρειες θέματος
Fuzz 11 Φεβ, 2013 @ 8:00πμ
Unpacking!
Awwwwwwww yeaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Εμφάνιση 1-15 από 92 σχόλια
< >
Wesley Charles 11 Φεβ, 2013 @ 8:03πμ 
what you mean unpacking
Fuzz 11 Φεβ, 2013 @ 8:04πμ 
I mean the game files are unpacking and I'll be able to play it in a few minutes. I had to stay up until 3am so I hope it's awesome.
Wesley Charles 11 Φεβ, 2013 @ 8:05πμ 
thats great cant wait to play it
JackSherak 11 Φεβ, 2013 @ 8:05πμ 
Awwwwwwwww yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!... Until he realizes it requires steam activation and that hard copies no longer mean you can play pre release! :)
Barney Google 11 Φεβ, 2013 @ 8:06πμ 
Just for the record, in what country do you reside, good sir?
Nicholas 11 Φεβ, 2013 @ 8:06πμ 
It is released though Jack Sherak, atleast for us Australians
Fuzz 11 Φεβ, 2013 @ 8:06πμ 
Well I have activated my code on Steam and it's 3am, 12/2/13 in Australia so it's released on Steam.
Clever Name 11 Φεβ, 2013 @ 8:07πμ 
I'm missing an executable apparantly. Verified integritiy of game cache, said all files are there. Quite the annoyance, this is the first game I'll have to contact steam support about.

I stayed up for this too.
Mr.Mclane 11 Φεβ, 2013 @ 8:08πμ 
exact same error as the post above me.
Kiefy 11 Φεβ, 2013 @ 8:08πμ 
Missing executable also, god damit. ^ same story was so keen :(
Nicholas 11 Φεβ, 2013 @ 8:09πμ 
Same aswell, are you bloody serious they couldnt even get the launch right
Fuzz 11 Φεβ, 2013 @ 8:09πμ 
I'll let you guys know if mine goes okay.
Nicholas 11 Φεβ, 2013 @ 8:11πμ 
Veryfying my cache to see if it will fix it, doubt it but worth a shot, running on Vista 32 btw
Toxic Blossom 11 Φεβ, 2013 @ 8:12πμ 
Same issue.

Failed to start game (missing executable).
Fuzz 11 Φεβ, 2013 @ 8:12πμ 
I'm running W7 64. Taking ages to unpack...
Εμφάνιση 1-15 από 92 σχόλια
< >
Ανά σελίδα: 15 30 50
Ημ/νία ανάρτησης: 11 Φεβ, 2013 @ 8:00πμ
Αναρτήσεις: 92