Natural Selection 2

Natural Selection 2

Voir les stats:
JSON 28 août 2013 à 23h17
Linux Radeon HD 7770 13.8 beta2 black screen
There are black screen after map loaded. I turn all settings to low, but the result is same.
< >
Affichage des commentaires 1 à 15 sur 18
BobrO 29 août 2013 à 1h39 
I have the same video card. Game runs with 10-15 fps with all settings on low, in windows runs with 30-45 fps
I use previous version of beta driver amd
Check, will you can run the source based games, tf2 for example?
JSON 29 août 2013 à 2h13 
tf2 is ok. I read about black screen with amd graphics and black screen, but NS2 is affected only.
BobrO 29 août 2013 à 2h19 
hm, maybe you should wait a little after loading level, this game load not to fast :)
JSON 29 août 2013 à 2h21 
Euro Truck Simulator 2 and L4D2 are playable. I wait and nothing happens.
Atheist 29 août 2013 à 2h39 
GeForce GTX 680
driver version 319.32
also black screen after loading
TesX 29 août 2013 à 3h10 
GeForce GTX 670
driver: 325.15
black screen after loading the map (tutorial)
In the main menu: All to max settings (1920x1080) ~60 FPS

The mouse is responsive, ALT+F4 works (and plays a sound)...
Maybe is a script error?
JSON 29 août 2013 à 3h11 
TesX a écrit :
black screen after loading the map (tutorial)
In the main menu: All to max settings (1920x1080) ~60 FPS

The mouse is responsive, ALT+F4 works (and plays a sound)...
Maybe is a script error?

The same.
Bugage[FR] 29 août 2013 à 3h42 
Same here with Ubuntu 13.04, a GTX 560M, drivers 313. Tweaking the settings doesn't help.
Dernière modification de Bugage[FR]; 29 août 2013 à 3h42
TesX 29 août 2013 à 4h35 
OuchOfDeath a écrit :
There's unfortunately going to be a lot of this, with AMD in particular. I'm surprised people with Nvidia are having problems as the Nvidia drivers are generally extremely solid and as good as in Windows. I suspect most of these issues are driver side and will require a driver udpate. Could potentially be an engine error too though.

I don't know... the main menu is working fine and is in 3D...
I suspect it may be an error with some scripts
Dernière modification de TesX; 29 août 2013 à 4h35
buscher 29 août 2013 à 4h58 
try launching steam with different LANG, like

LANG=en_US steam

works fine for me (after ~3sec black screen, wait a bit)
TesX 29 août 2013 à 5h04 
buscher a écrit :
try launching steam with different LANG, like

LANG=en_US steam

works fine for me (after ~3sec black screen, wait a bit)

Thanks, anyway I've found a better way: set the game startup options in Steam this way:
LC_ALL=en_US %command%
Bugage[FR] 29 août 2013 à 5h28 
That worked for me :D
Thanks @buscher!
Dernière modification de Bugage[FR]; 29 août 2013 à 5h28
ParkL 29 août 2013 à 6h14 
hi,

I have the black screen prob as well but the mouse cursor works like a charm!

I get loads and loads of Lua Errors:

NS2Gamerules.lua:843 trying to index field "team2" a nil value

over and over again ... if that helps ...

Ubuntu raring, GTX 560 Ti

Edit: The Locale-Fix works for me also, performance is pretty bad though ...
Dernière modification de ParkL; 29 août 2013 à 8h34
JSON 29 août 2013 à 7h50 
I use windowed mode and LC for complete traingin. Thanks.
Doc Holliday 29 août 2013 à 8h52 
has really slow load times for me on a AMD card.
< >
Affichage des commentaires 1 à 15 sur 18
Par page : 15 30 50