skittlefuck Dec 25, 2013 @ 5:58pm
Slow Load Times and Crash On Loading Map
I'm running archlinux 64. The problem is pretty straightforward, the game takes a really long time to load and then when it finally finishes the game crashes. No error, no nothing (except for one error except it gave me boxes instead of letters, so I couldn't tell what it was saying :/). It would be nice to get some feedback on this to know if this is a known issue.
This is my first time running the game if that info helps. I was thinking that since they're are running OpenGL(Beta) it would make this problem though I can't say for sure.

Thanks for your time and for reading this.
Last edited by skittlefuck; Dec 25, 2013 @ 6:00pm
Showing 1-2 of 2 comments
< >
OuchOfDeath Dec 25, 2013 @ 10:45pm 
I'm not specifically aware of the stability issues on Linux. I'd recommend you post on the official forums in the tech support section: http://forums.unknownworlds.com/categories/technical-support

There are people over there much more aware of Linux issues.
jakebrake_12 Dec 25, 2013 @ 10:50pm 
His OS is fine. the maps take way too long to load and only rarley crash for me. it is definitely not the hardware for me as i built mine for performance gaming but the chain is onyl as strong as its weakest link in this case being the game. as for the boxes in place of the text i think that is a problem with the fonts. that may be a problem with the game files or it might be with the fonts installed for the OS. i know some games use a dynamic selection for fonts based on the OS, thought rare and i have only seen one.
Showing 1-2 of 2 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Dec 25, 2013 @ 5:58pm
Posts: 2