Jon· jakku Apr 12, 2014 @ 3:33am
The game wont work on windows.
As soon as i start the app it is just a black screen with my cursor as a loading symbol. Then when i left click after any amount of time (i left it for 6 hrs once) it just says natural selection 2 is not responding. Can anyone help.
Showing 1-6 of 6 comments
< >
Noran Apr 12, 2014 @ 3:59am 
A little more info about your system might help.

What version of windows are u running?
Is it 32 or 64bit?

What's your CPU?
How much memory do you have?
What GPU do you have?
Ect...
Jon· jakku Apr 12, 2014 @ 8:55am 
Originally posted by Noran:
A little more info about your system might help.

What version of windows are u running?
Is it 32 or 64bit?

What's your CPU?
How much memory do you have?
What GPU do you have?
Ect...

windows 8 64bit, 12gb ddr3 ram, gtx 650, i7 quad, 2.75 tb storage (hdd), and it has an ethenet connection.
Noran Apr 13, 2014 @ 4:56am 
Originally posted by 2189clarky:
Originally posted by Noran:
A little more info about your system might help.

What version of windows are u running?
Is it 32 or 64bit?

What's your CPU?
How much memory do you have?
What GPU do you have?
Ect...

windows 8 64bit, 12gb ddr3 ram, gtx 650, i7 quad, 2.75 tb storage (hdd), and it has an ethenet connection.

Your general specs aren't to different from mind, aside from the part were you are running Windows 8 64bit.

I run windows 7 64bit, that shouldnt really matter to much as they are nearly identical OS's anyway.
This may sound stupid, but have you tried to to verify the game cache, or checked the date your video card drivers were last updated?
Last edited by Noran; Apr 13, 2014 @ 4:56am
Jon· jakku Apr 13, 2014 @ 10:27am 
Originally posted by Noran:
Originally posted by 2189clarky:

windows 8 64bit, 12gb ddr3 ram, gtx 650, i7 quad, 2.75 tb storage (hdd), and it has an ethenet connection.

Your general specs aren't to different from mind, aside from the part were you are running Windows 8 64bit.

I run windows 7 64bit, that shouldnt really matter to much as they are nearly identical OS's anyway.
This may sound stupid, but have you tried to to verify the game cache, or checked the date your video card drivers were last updated?

yes they are all new.
Zokamiki Apr 13, 2014 @ 1:31pm 
Go to C:\Users\'your name'\AppData\Roaming\Natural Selection 2 and delete system_options.
I had the same problem and it helped me.
Jon· jakku Apr 14, 2014 @ 12:18am 
Originally posted by Zokamiki:
Go to C:\Users\'your name'\AppData\Roaming\Natural Selection 2 and delete system_options.
I had the same problem and it helped me.

yes it worked thank you.
Showing 1-6 of 6 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Apr 12, 2014 @ 3:33am
Posts: 6