Natural Selection 2

Natural Selection 2

View Stats:
Tridog Aug 27, 2014 @ 7:22pm
Screen blacks out upon launch, loads indefinitely and never finishes.
I've checked the cache, I've uninstalled and reinstalled, I've removed workshop items. Nothing works. This game is stupidly buggy but I enjoy it. So please help a brother out! I don't know what to do anymore.
< >
Showing 1-9 of 9 comments
TAW| T10 Aug 27, 2014 @ 9:14pm 
delete appdata/roaming/natural selection 2
Tridog Aug 27, 2014 @ 10:02pm 
I did that when I uninstalled. Still same problem once I reinstalled.

Originally posted by TAW| T10:
delete appdata/roaming/natural selection 2
Originally posted by Tridog:
I did that when I uninstalled. Still same problem once I reinstalled.

Originally posted by TAW| T10:
delete appdata/roaming/natural selection 2

I've done everything you did and mine does that on server browser. 267 had the bug and 268 broke the game. I haven't been able to get into a game in over a week.

It's been posted on UWE's website but there doesn't seem to be a fix for it.

Sadly, this is how you take a dying game and take it out behind the barn. Whatever the Devs did, they're now going to lose long time players who are just sick of the instability.

They'd be better off returning the game to 266.
Obraxis  [developer] Aug 28, 2014 @ 2:21am 
As per the sticky topic, we dont do tech support on the Steam Community much. If you would like this to be investigated, please follow these instructions:

Post on http://forums.unknownworlds.com/categories/technical-support

After you've read this thread: http://forums.unknownworlds.com/discussion/131384/how-to-make-a-good-tech-support-post

We specifically need you to run techsupport.exe (in your NS2 folder) while ns2 is running/crashing and post your dump file on our forums. Issues like this are rare, and if our Playtest team can't reproduce them it's hard to even know what's causing it or investigate. Any and all help from those getting it will help others.

Thanks!
Last edited by Obraxis; Aug 28, 2014 @ 2:21am
Tridog Aug 28, 2014 @ 9:14am 
This isn't worthwhile to me. If I buy a game I don't expect to have to fix it right out of the box, so to speak. Until a patch comes in that will do more to help with stability and the pathetic load times, I won't be playing this game anymore.
Originally posted by YO | Obraxis:
Issues like this are rare, and if our Playtest team can't reproduce them it's hard to even know what's causing it or investigate. Any and all help from those getting it will help others.

Thanks!

I don't think this is actually rare considering the number of people who've posted on steam and on the UWE forums.

Anyways, I agree with Tridog. Even if it does get patched, the game since its release has been exceptionally buggy. I'm really just had it with the sheer instability NS2 has been since I started 900 hours ago.

This is the straw that breaks the camel's back.
Airwolf_swe Sep 6, 2014 @ 12:37am 
I got the same problem :D I doubt we will be able to play this build 269.
Tridog Sep 6, 2014 @ 10:20am 
Actually, after this build updated I've been able to run the game, albiet with the slow load times again.
< >
Showing 1-9 of 9 comments
Per page: 15 30 50

Date Posted: Aug 27, 2014 @ 7:22pm
Posts: 9