[T.F] Admiral Scipio Nov 29, 2012 @ 10:15am
HELP!!!!!
i got on mnb a few days ago it gets to the intro then in a few seconds in stops working so i try again it doesnt work ive reinstalled ive uninstalled and installed nothing works!!!
Showing 1-15 of 17 comments
< >
Muscles1 Nov 29, 2012 @ 10:30am 
it's corrupted.What you should do is uninstall steam the reinstall.
[T.F] Admiral Scipio Nov 29, 2012 @ 11:25am 
what wil reinstalling steam do?
Muscles1 Nov 29, 2012 @ 11:44am 
it will uninstall all your games but when you redownload you will get them back just have to reinstall
Muscles1 Nov 29, 2012 @ 11:44am 
you wont lose saves
[T.F] Admiral Scipio Nov 29, 2012 @ 11:45am 
i already reinstalled mnb though

Muscles1 Nov 29, 2012 @ 11:47am 
its different.The problem is probably in your steam not your mnb

Muscles1 Nov 29, 2012 @ 11:47am 
I did it once and it helped
[T.F] Admiral Scipio Nov 29, 2012 @ 11:50am 
ok

[T.F] Admiral Scipio Nov 29, 2012 @ 1:00pm 
installing mnb now
[T.F] Admiral Scipio Nov 29, 2012 @ 1:07pm 
it didnt work
Muscles1 Nov 29, 2012 @ 2:41pm 
I have the same problem on another game and i cant fix it either.Sry
.O. Dec 1, 2012 @ 8:55am 
did you try to verify integrity of cache?
Last edited by .O.; Dec 1, 2012 @ 8:55am
Heat Seeking Ghost of Sex™ Dec 4, 2012 @ 5:55pm 
i already thyed to verify the cache cuase mine has the same proplem it still wont work Bro!
MAriskaDeville Dec 5, 2012 @ 1:20pm 
Have you set the correct options in the launcher, such as correct render mode/screen resolution etc? Also make sure you have set exceptions in your firewall/virus checker for MnB exe.
goodie1248 Dec 6, 2012 @ 6:54am 
i have discovered that patch 1.153 is the problem, my mnb worked in patch 1.1 but not in 1.153
Showing 1-15 of 17 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Nov 29, 2012 @ 10:15am
Posts: 17