Team Fortress 2
(OG)Nepgear Mar 24, 2013 @ 12:34pm
Sapper skins not working please help!
http://tf2.gamebanana.com/skins/98147
This sapper skin seems to not work and it is really starting to get me sad that it will not. Anything change in the sapper directory or something in some update that has happened. Please respond.
< >
Showing 1-8 of 8 comments
Space Walker Mar 24, 2013 @ 1:05pm 
AP-SAP may have broken it. I also recall there was an update that involved how the spy held his sapper in thirdperson, but that may not be the cause.
FF Mar 24, 2013 @ 2:10pm 
In the update when they added the Ap-Sap, they changed the model that the default sapper uses, and I'm pretty sure thats the problem, as my sapper reskin stopped working after that update as well.
Basically, old sapper used w_ and v_ models, when the Ap-Sap update made the sapper use the easier c_model. So your reskin is still in w_, v_ model format, whilst the game is loading a separate c_model.
(OG)Nepgear Mar 25, 2013 @ 6:02pm 
So is there any way to get this one reskin to work? Or do I need the creator to reupload with the correct files?
Just re-install the skin and that is it. Updates that... update the model will result in the custom being removed.
Sonu Mar 25, 2013 @ 7:05pm 
Originally posted by Iron Paladin:
Just re-install the skin and that is it. Updates that... update the model will result in the custom being removed.
But since the model format was changed this won't work here.
Couldn't you just rename the files from w_ and v_ files to c_ files?
🎼Dusk Ealain Apr 24, 2014 @ 3:20pm 
@Banana Tried that didnt work
ahhh piece of ♥♥♥♥
< >
Showing 1-8 of 8 comments
Per page: 15 30 50

Date Posted: Mar 24, 2013 @ 12:34pm
Posts: 8