Tomas Mar 13, 2013 @ 5:57pm
Unable to find any servers bug?
I've been having this problem ever since the new update come out a day or two ago, I launch TF2 and go to servers. The list is completely empty, nothing in favorites, history etc. I go to multiplayer and go to random, where it says there are 0 results for servers, even when I have no prefrences enabled. I tried reinstalling TF2 this morning, and nothing has worked so far.
Showing 1-15 of 32 comments
< >
Tomas Mar 13, 2013 @ 6:02pm 
I can also connect to item server just fine, I can't connect to Multiplayer whatsoever though.
Tomas Mar 13, 2013 @ 6:14pm 
Someone please help..
icehat ☃❄ Mar 13, 2013 @ 6:16pm 
Don't bump threads so often.
For your problem, Steam's been undergoing its normal slowness. Don't be impatient, wait it out.
Tomas Mar 13, 2013 @ 6:44pm 
But I wantz to play TF2 :c I thought it was just me having this problem, my friends can play just fine.
icehat ☃❄ Mar 13, 2013 @ 6:45pm 
Originally posted by Tomas:
But I wantz to play TF2 :c I thought it was just me having this problem, my friends can play just fine.
If your friends are fine, a new patch probably got released. Restart Steam.
Tomas Mar 13, 2013 @ 6:54pm 
Update: Restarted steam, waited everything to load up. Ran TF2, no updates seem to have installed. I go to random party mode, and it shows there are games, but still gives no sign of connecting to any of them. Then I went to Servers tab, and still i do not see any games.
bacondouble Mar 13, 2013 @ 7:18pm 
I too have the same problem, but mine has been going on for a year or so. Sometimes the server lists show up, sometimes they dont. Does it on both my windows box and linux box.
Davis2110 Mar 13, 2013 @ 9:11pm 
try looking at the server's through steam not ingame. you can find them from view>servers. use the filters to find the server you like.

I been having the same issue too and now this is the only way i can get into tf2
Tomas Mar 13, 2013 @ 10:32pm 
I don't know what you mean by "view>servers", But if thats working for you then it should work. Tell me how to do that?
Tomas Mar 14, 2013 @ 6:03am 
Still unable to find a solution to this. Bump
Tomas Mar 14, 2013 @ 8:24am 
I tried the view>servers way, but it says after about 15 minutes of loading "Disconnected Connection failed after 4 retries"
Davis2110 Mar 14, 2013 @ 10:39am 
really? that won't work for you either? double check your computer and uninstall programs that might be affecting your computer. sometimes when you quickly accept terms and agreements you get a nasty program added to your computer.

also clear your web cache it might be overflowing
Tomas Mar 14, 2013 @ 10:44am 
Alright, where do you clear web cache though?
Tomas Mar 14, 2013 @ 10:45am 
Do you recommend doing a System Restore?
Spys Never Loses Mar 14, 2013 @ 10:45am 
░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░
░▒▒█░░▒▒▒▒██░░▒▒▒░
▒▒████▒▒▒█████▒▒▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒▒Add it now Valve!▒▒▒▒
░▒▒░░░░░░░░░░░░▒▒░
░░▒▒░░░▓▓▓▓▓▓▒▒▒░░
░░░▒▒░▓▓▓▓▓▓▒▒▒░░░
░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░░
░░░░░░cuz It's░░░░░░░
░█▀▀ ░█▀█ ░█ ░█▀▀ ░░
░█▀▀ ░█▀▀ ░█ ░█ ░░░░
░▀▀▀ ░▀ ░░░▀ ░▀▀▀░░░

Showing 1-15 of 32 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Mar 13, 2013 @ 5:57pm
Posts: 32