Bananaᴴᴰ ๖ۣۜKush Feb 11 @ 3:49pm
Ubercharge glitch?
For some strange reason all of a sudden sometimes I'm just not able to uber. The only thing that seems to fix this is if I switch my weapon, and the uber activates immediately after switching back to my medigun. I've never run into this problem before and it's kind of annoying and cost the life of me or my patient (sometimes both) on some occassions. It'll temporarily fix after a round restart or if I disconnect from the server sometimes, and sometimes it works, sometimes it just doesn't. For reference, I use the quick-fix, and I've never run into this problem in my time of playing TF2 before. I know it's not my mouse I've not run into this problem on other classes or in other games.
Showing 1-6 of 6 comments
< >
Got any trippy binds or scripts going on?
Bananaᴴᴰ ๖ۣۜKush Feb 11 @ 3:51pm 
Originally posted by J_ͣ_ͬ_ͣ_ͭ_ͤ King:
Got any trippy binds or scripts going on?

No scripts of any sorts, and only some binds that make me say a message in any chat. There any way to clear binds? I could try that, but I don't think it's going to help because I've had these binds for a while and never had a problem. (They're on my keyboard anyways)
Originally posted by Bananaᴴᴰ ๖ۣۜKush:
Originally posted by J_ͣ_ͬ_ͣ_ͭ_ͤ King:
Got any trippy binds or scripts going on?

No scripts of any sorts, and only some binds that make me say a message in any chat. There any way to clear binds? I could try that, but I don't think it's going to help because I've had these binds for a while and never had a problem. (They're on my keyboard anyways)
You can clear binds by putting -autoconfig into the launch options but if you don't have any scripts that could be interfering it's probably not needed.

Might want to try a cache verification, if it's not scripts then it's probably gamefiles. If it's not that then it's probably Valve messing up.
Last edited by J_ͣ_ͬ_ͣ_ͭ_ͤ King HUDs 8); Feb 11 @ 3:55pm
Bananaᴴᴰ ๖ۣۜKush Feb 11 @ 3:57pm 
Originally posted by J_ͣ_ͬ_ͣ_ͭ_ͤ King:
Originally posted by Bananaᴴᴰ ๖ۣۜKush:

No scripts of any sorts, and only some binds that make me say a message in any chat. There any way to clear binds? I could try that, but I don't think it's going to help because I've had these binds for a while and never had a problem. (They're on my keyboard anyways)
You can clear binds by putting -autoconfig into the launch options but if you don't have any scripts that could be interfering it's probably not needed.

Might want to try a cache verification, if it's not scripts then it's probably gamefiles. If it's not that then it's probably Valve messing up.

I kind of figured that it may just be a new glitch due to a recent patches, which if it is I hope they get to fixing soon. I was hoping if somebody would be able to see if they could at least reproduce this issue in game.
Originally posted by Bananaᴴᴰ ๖ۣۜKush:
Originally posted by J_ͣ_ͬ_ͣ_ͭ_ͤ King:
You can clear binds by putting -autoconfig into the launch options but if you don't have any scripts that could be interfering it's probably not needed.

Might want to try a cache verification, if it's not scripts then it's probably gamefiles. If it's not that then it's probably Valve messing up.

I kind of figured that it may just be a new glitch due to a recent patches, which if it is I hope they get to fixing soon. I was hoping if somebody would be able to see if they could at least reproduce this issue in game.
I wouldn't exactly call it a fair trial but I can't seem to reproduce it on tr_walkway.

Haven't heard of anyone experiencing these issues either, no mention of it elsewhere afaik.
Last edited by J_ͣ_ͬ_ͣ_ͭ_ͤ King HUDs 8); Feb 11 @ 4:03pm
Bananaᴴᴰ ๖ۣۜKush Feb 11 @ 4:42pm 
Well the update didn't fix it...ugh.
Showing 1-6 of 6 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Feb 11 @ 3:49pm
Posts: 6