Ri¢h Uncle Pennybags Jan 31, 2014 @ 11:13am
Flame sprite mods not working.
I've got a neat mod that makes the flamethrower fire sprite a lot better, but today it hasn't been working.

Any suggestions?
Showing 1-8 of 8 comments
< >
Snack Patrol Jan 31, 2014 @ 11:18am 
Has it worked before? If so you may have just been playing on a server that doesn't allow custom content.
Ri¢h Uncle Pennybags Jan 31, 2014 @ 11:20am 
Originally posted by Snack Patrol:
Has it worked before? If so you may have just been playing on a server that doesn't allow custom content.

I've tested it on a server that I created, so all other mods worked correctly.
Bananaᴴᴰ ๖ۣۜKush Jan 31, 2014 @ 11:25am 
Is it a VPK or no?
Ri¢h Uncle Pennybags Jan 31, 2014 @ 11:26am 
Originally posted by Bananaᴴᴰ ๖ۣۜKush:
Is it a VPK or no?
It is indeed a vpk file.
Bananaᴴᴰ ๖ۣۜKush Jan 31, 2014 @ 11:33am 
Hmm, I'm not sure then. I'd say otherwise if it was a folder, but VPKs are pretty straight forward. Could you provide a link? I can try to test it out myself.
Ri¢h Uncle Pennybags Jan 31, 2014 @ 11:36am 
Originally posted by Bananaᴴᴰ ๖ۣۜKush:
Hmm, I'm not sure then. I'd say otherwise if it was a folder, but VPKs are pretty straight forward. Could you provide a link? I can try to test it out myself.
http://tf2.gamebanana.com/sprites/4380
This would be the mod in question.
Bananaᴴᴰ ๖ۣۜKush Jan 31, 2014 @ 11:37am 
DATE MODIFIED
2 months ago

This is directly from the page. The problem may just be the mod is outdated and a recent update may have broke it.
Ri¢h Uncle Pennybags Jan 31, 2014 @ 11:42am 
Originally posted by Bananaᴴᴰ ๖ۣۜKush:
DATE MODIFIED
2 months ago

This is directly from the page. The problem may just be the mod is outdated and a recent update may have broke it.

Thanks for the help!
Showing 1-8 of 8 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Jan 31, 2014 @ 11:13am
Posts: 8