Team Fortress 2
TM30 [2098] Aug 21, 2014 @ 5:44pm
Question.
Every time I open TF2, it gives my screen a blue aura. How does this work and how can I turn it off?
< >
Showing 1-14 of 14 comments
General Awesome Aug 21, 2014 @ 5:46pm 
You have the same profile pic as my friend.
TM30 [2098] Aug 22, 2014 @ 2:14pm 
Originally posted by DARTH HAHAHA!:
You have the same profile pic as my friend.
That has nothing to do with my question.
how does it look like?
TM30 [2098] Aug 23, 2014 @ 2:23pm 
Originally posted by Apollo:
how does it look like?
well, it looks like normal, except it has like some sort of effect to it...like the color blue.
that is strange..... could you google it and send me the link to the picture? Also, maybe google has the solution
Sectoid Aug 23, 2014 @ 3:08pm 
{serious mode activated} Could you send us a picture please.
TM30 [2098] Aug 23, 2014 @ 3:10pm 
Originally posted by Apollo:
that is strange..... could you google it and send me the link to the picture? Also, maybe google has the solution


Originally posted by Sectoid:
{serious mode activated} Could you send us a picture please.
Strange. I uploaded to imgur, and it doesn't show the aura effect...
but here.
the 2nd one should show normal, while 1st is aura.
http://imgur.com/UzHSKWZ,2YeayrV#0
Idk why it's not showing.
Last edited by TM30 [2098]; Aug 23, 2014 @ 3:11pm
Wait, you try to open tf2, and this shows up. But can you play it after this aura?
TM30 [2098] Aug 23, 2014 @ 3:14pm 
Originally posted by Apollo:
Wait, you try to open tf2, and this shows up. But can you play it after this aura?
I can play it with the aura.
It goes away when I quit TF2. While playing TF2: Aura shows up.
Can you fix it in the game settings?
TM30 [2098] Aug 23, 2014 @ 3:47pm 
Originally posted by Apollo:
Can you fix it in the game settings?
Unfortunately no. I just discoverd this happens with Portal 2 as well.
try to reinstall
TM30 [2098] Aug 26, 2014 @ 1:25pm 
Originally posted by Apollo:
try to reinstall
I have, and it's still there.
but whatever. I'm fine with it.
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1417578
Try messing around with the console command mat_gamma, not sure if that'd fix it.
< >
Showing 1-14 of 14 comments
Per page: 15 30 50

Date Posted: Aug 21, 2014 @ 5:44pm
Posts: 14