DNR3 Jan 30, 2013 @ 7:26pm
Issue with playermodels
This happens in the model selection screen, most models look like this:

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=124014205

Only in D3D, in OpenGL everything looks fine but my performance is horrible, so I'd like ti fix it in D3D. Verifying the cache doesn't fix it.
Showing 1-5 of 5 comments
< >
DEN [CT]  [developer] Jan 31, 2013 @ 7:32am 
Can you post your Sam3.log file here, please?
Also, does this happen when you start the game, or after changing display mode and/or OpenGL-Direct3D API?
DNR3 Jan 31, 2013 @ 7:50pm 
This happens when I start the game directly in D3D. Also here is my log, its more than 1000 characters so I cant post it here :l

http://www.mediafire.com/?q257j09hxjz4ipw

Edit: I just noticed, the model looks correctly when the steam overlay is active.
Last edited by DNR3; Jan 31, 2013 @ 10:15pm
Solais Feb 1, 2013 @ 1:15am 
Wasn't this already fixed in the current OpenBeta version?
DEN [CT]  [developer] Feb 1, 2013 @ 5:53am 
This bug is fixed in latest patch, currently in beta.
Did you update the game?

Build 176695 for Serious Sam 3 is now available in beta "publicbeta", which does not require a password.
To install the beta, do this:
- locate the game (Serious Sam 3 in this case) in the Steam's "Library" panel
- right click and invoke "Properties"
- select the "Betas" tab
- choose "publicbeta"
Last edited by DEN [CT]; Feb 1, 2013 @ 5:55am
DNR3 Feb 1, 2013 @ 11:18pm 
Changing to the beta fixed the issue, thanks!
Showing 1-5 of 5 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Jan 30, 2013 @ 7:26pm
Posts: 5