Serious Sam 3: BFE

Serious Sam 3: BFE

Last Man Standing - Black Screen
I got always a blackscreen in LMS, run a dedicated Server other People got a blackscreen too.
Other Gamemodes runs fine.
Any Idea?

spectator looks normal ;)
En son gei3r tarafından düzenlendi; 11 Oca 2013 @ 3:16pm
< >
14 yorumdan 1 ile 14 arası gösteriliyor
They are working on a fix for that particular bug.
Thanks for the incredibly quick response.
Serious Sam 3 Update 174807... same trouble!
It's not a bug, some settings must be set right (cant remember exactly, sth to do with players). I had the same problem until i changed a setting and it worked after that. I'll check on it later.
gei3r tarafından gönderilen ileti:
Serious Sam 3 Update 174807... same trouble!
That update was alread released as a public beta at the time this bug was discovered. Perhaps the next update will contain the fix.
DEN [CT]  [geliştirici] 28 Oca 2013 @ 6:07am 
does cvar "gfx_iAntialiasingSamples=2' maybe fix the problem?
(We're investigating this, so I need more input from you, just to be sure we're chasing the same issue.)
AlenL  [geliştirici] 28 Oca 2013 @ 8:09am 
This is not a graphical problem. The client player never actually spawns. Fixed in the patch about to go public beta soon.
Yes! the beta patch fix it!

How to update a dedicated server to "beta" with steamcmd? *edit copy files from the client*
Cant wait to play LMS ;) *edit server online Daddelgoetter*
En son gei3r tarafından düzenlendi; 30 Oca 2013 @ 11:00am
AlenL  [geliştirici] 30 Oca 2013 @ 3:20pm 
In the FAQ (pinned thread), there's an explanation on how to install beta versions on dedicated server.
This was not fixed, I am having it right now in MP coop classic. Spectator works fine, but I can't play. I think my character actually IS on map, but it's just standing, being attacked by everyhing and not taking any damage (unless it's some player cheating, but that character got my skin).
En son wojtek858 tarafından düzenlendi; 4 Ara 2013 @ 6:50am
AlenL  [geliştirici] 5 Ara 2013 @ 2:00am 
And you are sure that both you and the server are running the latest beta, wojtek?
No, it was stable. This thread is 11 months old, I thought it should be already fixed in stable.
AlenL  [geliştirici] 8 Ara 2013 @ 10:12am 
Sorry, I didn't look at post times. :)
So, is this something you can still reproduce in 100% of cases?
I played the other day and I didn't have this problem, so hopefully it was rare. I think it might have something to do with starting the game on server, when I was just reaching 100% load of map.
When I played first time, game started as black. I could switch to spectator and without problems watch the game, but button "join game" was still active and when I clicked it, screen became black again. Here's the spot where I found my player:

PS I will write here if it happens again.
En son wojtek858 tarafından düzenlendi; 8 Ara 2013 @ 3:49pm
< >
14 yorumdan 1 ile 14 arası gösteriliyor
Sayfa başına: 15 30 50

Gönderilme Tarihi: 11 Oca 2013 @ 3:09pm
İleti: 14