Serious Sam 3: BFE > 一般的な話題 > トピックの詳細
gei3r 2013年1月11日 15時09分
Last Man Standing - Black Screen
I got always a blackscreen in LMS, run a dedicated Server other People got a blackscreen too.
Other Gamemodes runs fine.
Any Idea?

spectator looks normal ;)
最近の変更はgei3rが行いました; 2013年1月11日 15時16分
1-14 / 14 のコメントを表示
< >
ChrisW 2013年1月11日 15時45分 
They are working on a fix for that particular bug.
gei3r 2013年1月11日 15時51分 
Thanks for the incredibly quick response.
gei3r 2013年1月25日 6時04分 
Serious Sam 3 Update 174807... same trouble!
Kalesz [HUN] 2013年1月26日 12時35分 
It's not a bug, some settings must be set right (cant remember exactly, sth to do with players). I had the same problem until i changed a setting and it worked after that. I'll check on it later.
ChrisW 2013年1月26日 15時21分 
gei3r の投稿を引用:
Serious Sam 3 Update 174807... same trouble!
That update was alread released as a public beta at the time this bug was discovered. Perhaps the next update will contain the fix.
DEN [CT]  [開発者] 2013年1月28日 6時07分 
gei3r,
does cvar "gfx_iAntialiasingSamples=2' maybe fix the problem?
(We're investigating this, so I need more input from you, just to be sure we're chasing the same issue.)
TIA
AlenL  [開発者] 2013年1月28日 8時09分 
This is not a graphical problem. The client player never actually spawns. Fixed in the patch about to go public beta soon.
gei3r 2013年1月30日 10時44分 
Yes! the beta patch fix it!

How to update a dedicated server to "beta" with steamcmd? *edit copy files from the client*
Cant wait to play LMS ;) *edit server online Daddelgoetter*
最近の変更はgei3rが行いました; 2013年1月30日 11時00分
AlenL  [開発者] 2013年1月30日 15時20分 
In the FAQ (pinned thread), there's an explanation on how to install beta versions on dedicated server.
wojtek858 2013年12月4日 6時50分 
This was not fixed, I am having it right now in MP coop classic. Spectator works fine, but I can't play. I think my character actually IS on map, but it's just standing, being attacked by everyhing and not taking any damage (unless it's some player cheating, but that character got my skin).
最近の変更はwojtek858が行いました; 2013年12月4日 6時50分
AlenL  [開発者] 2013年12月5日 2時00分 
And you are sure that both you and the server are running the latest beta, wojtek?
wojtek858 2013年12月5日 13時11分 
No, it was stable. This thread is 11 months old, I thought it should be already fixed in stable.
AlenL  [開発者] 2013年12月8日 10時12分 
Sorry, I didn't look at post times. :)
So, is this something you can still reproduce in 100% of cases?
wojtek858 2013年12月8日 15時48分 
I played the other day and I didn't have this problem, so hopefully it was rare. I think it might have something to do with starting the game on server, when I was just reaching 100% load of map.
When I played first time, game started as black. I could switch to spectator and without problems watch the game, but button "join game" was still active and when I clicked it, screen became black again. Here's the spot where I found my player: http://steamcommunity.com/id/wojtek858/screenshot/684842373375695838

PS I will write here if it happens again.
最近の変更はwojtek858が行いました; 2013年12月8日 15時49分
1-14 / 14 のコメントを表示
< >
ページ毎: 15 30 50
投稿日: 2013年1月11日 15時09分
投稿数: 14