O66IE May 9, 2013 @ 3:31am
freezing
playing this game and im loving it HOWEVER every now and then the game freezes
it freezes as if im going to get the exe has stopped working msg however it does start playing again in about 20-30 seconds i believe my system to be fine and this does not happen with any other game im playing i have amd fx 4100 proccessor (quad 4.1ghz) 8gb 1600mhz corsair ballistic sport and radeon hd 7870 gpu on windows 7 64bit any help would be appreciated
Showing 1-15 of 56 comments
< >
Rasta Pedobear (your dad) May 9, 2013 @ 5:27am 
BIOS update may help.
Well so, try to disable Anti-virus software if any and post logs on pastebin http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2246456
Last edited by Rasta Pedobear (your dad); May 9, 2013 @ 5:40am
O66IE May 9, 2013 @ 5:33am 
recently updated did fresh install of everything maybe 6 weeks ago ill have a look again see if there is an update but dont think there will be thanks rasta (dad)
Bob Barnsen May 9, 2013 @ 9:21am 
I wanted to play the addon for SS3, and got this freezings too. Can't play with these.
I never had those issues back then with the main game.

HD 7870 (Driver 13.4 WHQL)
i5 2500k
Win7 64bit
Last edited by Bob Barnsen; May 9, 2013 @ 9:22am
O66IE May 9, 2013 @ 11:51am 
a got the addon after i started singleplayer so freeze was there b4 do u think it could be related to card
AlenL  [developer] May 9, 2013 @ 10:21pm 
o66ie, it could be the case with Bulldozer CPU, and can be fixed with a BIOS update. You can find more about it in the FAQ. Please let us know if this doesn't help.

Bob probably has a different issue. Can you please start a new thread and post your Sam3.log file there?
Bob Barnsen May 10, 2013 @ 12:06am 
Yes will do it in some hours. Need to work a bit now first :(
O66IE May 10, 2013 @ 3:01am 
ok bios is up to date as i thought dont know how to show you bios.bin ga-78lmt-s2p f3
O66IE May 10, 2013 @ 3:04am 
AMD 760G.AWARD BIOS.VERF3
O66IE May 10, 2013 @ 3:07am 
Model Name :GA-78LMT-S2P(REV5.0)
O66IE May 10, 2013 @ 6:00am 
i had quick look im not really to sure what a fixed bios is but if it helps ill give it a try
O66IE May 10, 2013 @ 6:27am 
uploaded screen of cpu idle temp and gonna upload screen whilst in game
O66IE May 10, 2013 @ 6:33am 
or i would but cant figure out how lol
O66IE May 10, 2013 @ 6:39am 
gpu idle
O66IE May 10, 2013 @ 6:39am 
-----------------------------------------------
OS Version: Microsoft Windows 7 Ultimate SP1 64-bit
RuntimeVersion: v2.0.50727
-----------------------------------------------
ReaderBuild: x64
ReaderValid: True
ReaderVersion: 3.7.0.0
ReaderDirectory: \GPUObserver37.gadget
-----------------------------------------------
Internal Index: 0
Vendor: ATI
Name: Radeon HD 7800 Series
GPU Clock: 300MHz
MEM Clock: 150MHz
Shader Clock: 0MHz
GPU Temp: 24°C
PCB Temp: 0°C
GPU Usage: 0%
MCU Usage: 0%
VPU Usage: 0%
FanLevel: 40%
FanRPM: 0rpm
PCIe: x16
Mem Total: 0MB
Mem Free: 0MB
Showing 1-15 of 56 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: May 9, 2013 @ 3:31am
Posts: 56