Garry's Mod > Help / Problems / Bugs > Dettagli della discussione
TheUberShock 7 giu 2013, ore 15:40
Garry's Mod: Now On Linux!
Welcome to the user discussion for Garry's Mod on Linux! As a Linux user myself, I was thrilled to see Garry's Mod listed in my library! (I also have it on a Windows PC) Not only is this great game open to more people but a great community! Post anything you want relating to Garry's Mod on Linux!
Visualizzazione di 1-8 commenti su 8
< >
|\|SS|/| Radau 7 giu 2013, ore 17:11 
I'm loving it right now, I just hope the seemingly all-platform mounting issue gets resolved, then I'll be really happy. Right now I'm playing TTT in error-mode.
Fluffywuffigenz 7 giu 2013, ore 17:15 
Having this on linux is awsome, but the only thing thats driveing me nuts is that for some reason i cant use my tf2 stuff in it (maps and characters)
|\|SS|/| Radau 7 giu 2013, ore 17:41 
I believe that would be the mounting problem that's going around with it not being able to mount other games. Hell mine doesn't even say I own the games right now lol.
uh20 9 giu 2013, ore 22:17 
im not sure if garry will reach it here, really needs a bug tracker.
but theres a bug with the bottom right buttons, they are hard to press and sometimes dont do anything, it would not be that big of a deal if it was not for the game content button being one of them
The Entire Population Of China 5 lug 2013, ore 16:11 
hey people have been saying there is problems with the game running is that so?
Ramma 6 lug 2013, ore 3:28 
The game won't start and throws an error while searching for libsteam.so in the incorrect folder. I've yet to get the game to properly start and be playable. It'd be great to hear how others are making it work (if anyone has gotten it to...).

Hopefully they solve the issues soon.
Öê 5 ago 2013, ore 8:54 
Works fine for me, but some menus and other things still are messed up..... i have css.
PranQster 1 feb, ore 18:14 
Messaggio originale di Ramma:
The game won't start and throws an error while searching for libsteam.so in the incorrect folder. I've yet to get the game to properly start and be playable. It'd be great to hear how others are making it work (if anyone has gotten it to...).

Hopefully they solve the issues soon.
Same or similar issue. Running Mageia 4b and HL2 +Episodes runs fine. GM crashes during the splashscreen, but I haven't found a log yet (was looking for it as I came here to post). I'll have to let it crash a few more times before my tired old eyes can read all of the text displayed last.
Visualizzazione di 1-8 commenti su 8
< >
Per pagina: 15 30 50
Data di pubblicazione: 7 giu 2013, ore 15:40
Messaggi: 8