Portal

Portal

İstatistiklere Bak:
Portal > Genel Tartışmalar > Konu Detayları
DX level 8 GTX 460?
Please don't be stupid and post here anymore this post is pretty old so just click away.

Original post:

Portal 1 is running in software DX9 but saysd hardware DX8 and its disabled some graphical features for me and i don't know how to fix this.
En son Pimp With a Limp tarafından düzenlendi; 24 Eki 2013 @ 9:00pm
< >
7 yorumdan 1 ile 7 arası gösteriliyor
Same problem with my GTX670. All other source games work.
I've just re-installed it and mines the same, im on a Radeon HD 7870 with Win 8 x64. Plus my mouse seems to lag alot
I have Windows 8 x64 with GTX 770 and just noticed DX8 too :(
Set the launch parameter by right clicking the game in the Steam list and choosing "properties" and adding this.

+mat_dxlevel 95

Configure the game. After closing the game remove the launch parameter.
I have the same issue. This seems to be a common issue that Valve needs to fix asap
Let's answer two questions before we bug Valve.
What version driver have you installed?
Have you tried reinstalling your driver?

Even if it's a newer (less buggy) driver, it may not support your card. If it's horribly outdated, it may not support DirectX 9.0c. Also, by asking this question, we clear up if you have a proper driver or not.

Sometimes drivers install wrong. Once, I installed Catalyst and half of all triangles were missing. Reinstalled the driver and it worked perfectly.

Also, all your cards have DirectX 10 compatibility, so that can't be it.
;810939350976418762 tarafından gönderilen ileti:
Let's answer two questions before we bug Valve.
What version driver have you installed?
Have you tried reinstalling your driver?

Even if it's a newer (less buggy) driver, it may not support your card. If it's horribly outdated, it may not support DirectX 9.0c. Also, by asking this question, we clear up if you have a proper driver or not.

Sometimes drivers install wrong. Once, I installed Catalyst and half of all triangles were missing. Reinstalled the driver and it worked perfectly.

Also, all your cards have DirectX 10 compatibility, so that can't be it.

I am currently running the latest driver and this has been a problem for a few driver versions. I have tried to reinstall the video driver but that did not help. Its a problem with the game not my system or its software.
< >
7 yorumdan 1 ile 7 arası gösteriliyor
Sayfa başına: 15 30 50

Portal > Genel Tartışmalar > Konu Detayları
Gönderilme Tarihi: 7 Eyl 2013 @ 1:05pm
İleti: 7