Portal > Γενικές συζητήσεις > Λεπτομέρειες θέματος
ukilldmydumy 29 Νοε, 2013 @ 2:36μμ
My portal wont launch
it starts with the screen saying its about to start but never does then tells me i i just played the game i dont even get to see the main menu i have done the cache thing with it and everything help me out im new to steam and this is happening to a lot of my games
Εμφάνιση 1-8 από 8 σχόλια
< >
ukilldmydumy 29 Νοε, 2013 @ 3:03μμ 
bump
ukilldmydumy 29 Νοε, 2013 @ 3:04μμ 
it says preparing to launch then i get a black screen for half a second then nothing
Super Noob 30 Νοε, 2013 @ 5:04μμ 
Same here
patrickperdang 15 Δεκ, 2013 @ 2:10πμ 
Had the same problem on my mac.
Rebooted, then, when launching it gave an indication that you must:
1. open System Preferences
2. open Security & Privacy
3. click on Privacy
4. select Accessibility
5. click the lock to unlock
6. check the Steam.app box
Upon retrying to launch the game, it started nearly perfectly (except that it switched to the desktop, and I had to switch back to the Portal app to show the fullscreen menu). From then on, I played the whole game in one stretch (about 6 hours). Fantastic!
Τελευταία επεξεργασία από patrickperdang; 15 Δεκ, 2013 @ 2:10πμ
ukilldmydumy 3 Ιαν @ 7:32μμ 
thanks that did it
Daf. 3 Ιουν @ 8:06πμ 
Thanks :)
hijinX 28 Αυγ @ 6:57μμ 
Where do i find "system preferences" PLEASE! I need help on this one
With3rgod 30 Αυγ @ 1:11μμ 
Portal works fine try redownloading it
Εμφάνιση 1-8 από 8 σχόλια
< >
Ανά σελίδα: 15 30 50