Sid Meier's Civilization III: Complete

Sid Meier's Civilization III: Complete

Gyru 26 listopada 2012 o 5:41
Civ 3 Not working through steam
It's not my Specs I can run skyrim maxed graphics I've uninstalled it/ reinstalled it 4 times restarted my computer all that fun stuff, anyone have any ideas I'm probably a lost cause.
< >
Wyświetlanie 1-15 z 49 komentarzy
petheadard 1 grudnia 2012 o 15:31 
I can't get CIV 3 to work in WIndows 8 on a laptop. Ran wonderfully on Win 7.
zzeke 8 stycznia 2013 o 10:54 
see i cant get it on win7 laptop when i open it, it says that its already open
I have the same problem and i have uninstalled and re insalled. checked game files, and reinstalled steam.
Gyru 9 stycznia 2013 o 8:30 
I've even tried putting it into compatibility mode and nothing more info It doesn't even black screen the game does not even start to begin with.
zzeke 9 stycznia 2013 o 12:26 
i figured it out go to ur task manager and go to proccesses and exit it manually and it will let u play
Gyru 9 stycznia 2013 o 13:39 
Thanks for trying mate but no that's not it, the program doesn't open In general.
zzeke 12 stycznia 2013 o 21:39 
no offense but its because its already open trust me try it
hughneutron 4 marca 2013 o 16:40 
Game will not start for me either. Screen blinks twice and nothing more. Going into task manager and killing process manually has no effect on next start up attempt. Two blinks and nothing more. ALso tried just about all the compatibility options also with no luck.
hughneutron 4 marca 2013 o 17:06 
Correction on previous post. There is no mention of any civ3 process running when using task manager. any help appreciated. Thanks.
Gyru 4 marca 2013 o 17:15 
Same problem as hugh neutron.
kikokeeks 1 kwietnia 2013 o 9:58 
So has no one found a solution? I've run into the same problem...doesn't even show up in Task Manager.
It started to work again after i got a new graphics card, so mabye uninstalling and reinstalling your graphics card may work...
Gyru 1 kwietnia 2013 o 12:18 
Yeah I figured that was about it out of curiosity I started in safe mode and it did work.. just can't play with friends which sucks hard.
Rastrelly 7 maja 2013 o 15:43 
Did you guys tried disabling intro and setting keepres to 1 in conquests.ini? It can actually help. Maybe.
Gyru 7 maja 2013 o 16:15 
How do I do that thanks restrelly.
< >
Wyświetlanie 1-15 z 49 komentarzy
Na stronę: 15 30 50